Dialoogsessies

In een gezamenlijk traject gaan publiq en Demos op zoek naar deze antwoorden. Beide organisaties hebben vandaag de taak om vrijetijdsparticipatie te bevorderen. publiq doet dit met instrumenten zoals de UiTPAS en UiTinVlaanderen. Demos doet dit met VRIJUIT en procesbegeleiding. Demos begeleidt niet alleen lokale netwerken, maar ook projecten en samenwerkingsverbanden van cultuur-, jeugd en sportaanbieders die inzetten op gelijke participatiekansen en een gelijker speelveld.

publiq en Demos delen heel wat kennis met professionals in de jeugd- sport- en cultuursector. Beide organisaties willen hun ambities neerschrijven in een nieuw beleidsplan 2022-2027. En daarvoor hebben we jou nodig.

Eind april organiseren we samen een aantal online sessies waarop we met jou in dialoog willen gaan.

Praktisch

  • Een sessie duurt ongeveer twee uur.
  • Je hoeft je niet specifiek voor te bereiden. Je hoeft enkel wat tijd te reserveren om mee de toekomst te helpen schrijven door je inzichten te delen, met de andere deelnemers en met ons.
  • Elke sessie wordt begeleid door een moderator en medewerkers van publiq en Demos.
  • We beperken het aantal deelnemers omwille van de kwaliteit van het gesprek. Is een sessie volgeboekt, dan kom je op een wachtlijst terecht. Is er aanzienlijke interesse voor een bepaalde sessie, dan organiseren we een extra sessie.
  • We laten het weten als je op een wachtlijst staat.
  • Als deelnemer krijg je een dag voor de sessie de vergaderlink doorgestuurd. We werken met Zoom.

Alvast bedankt voor je waardevolle en noodzakelijke input!