Op onze campagne-pagina vind je alle instructies en campagnemateriaal.

De UiTPAS-app

Om jouw UiTPAS-pashouders nog beter te betrekken, ontwikkelden we de UiTPAS-app. De app is nu al beschikbaar maar wordt binnenkort nóg beter.

Bovendien komen er vanaf februari extra functionaliteiten voor gezinnen. Hiermee kunnen gezinnen in de app de verschillende UiTPAS-profielen van gezinsleden op één plek beheren.

Daarom lanceren we in het voorjaar van 2024 een communicatiecampagne om de pashouders aan te sporen om de app te downloaden.

Promocampagne met (nieuwe) online omruilvoordelen

De UiTPAS-app zal via diverse kanalen breed naar het publiek gepromoot worden met de slogan “Haal meer uit je UiTPAS met de app”.

De campagne loopt in twee golven van 3 weken:

  • van maandag 5 februari tot vrijdag 23 februari 2024
  • van maandag 25 maart tot vrijdag 12 april 2024

Voordelen gezocht!

Om bij de lancering van de campagne voldoende interessante voordelen in de UiTPAS-app te kunnen aanbieden, zoeken we nieuwe (online) UiTPAS-voordelen. Zo wordt de UiTPAS-app nog interessanter voor de gebruiker. Online voordelen zijn onmiddellijk omruilbaar in de app en zorgen voor instant plezier.

Door in te zetten op nieuwe voordelen, willen we alle pashouders aan het sparen en ruilen krijgen, onze trouwe puntenspaarders belonen en extra motiveren de app te downloaden.