Kom naar het online infomoment op 30.11 (10u-11u)

De UiTPAS-app

Om jouw UiTPAS-pashouders nog beter te betrekken, ontwikkelden we de UiTPAS-app. De app is nu al beschikbaar maar wordt binnenkort nóg beter.

Bovendien komen er vanaf februari extra functionaliteiten voor gezinnen. Hiermee kunnen gezinnen in de app de verschillende UiTPAS-profielen van gezinsleden op één plek beheren.

Daarom lanceren we in het voorjaar van 2024 een communicatiecampagne om de pashouders aan te sporen om de app te downloaden.

Promocampagne met (nieuwe) online omruilvoordelen

De UiTPAS-app zal via diverse kanalen breed naar het publiek gepromoot worden met de slogan “Haal meer uit je UiTPAS met de app”.

De campagne loopt in twee golven van 3 weken:

  • van maandag 5 februari tot vrijdag 23 februari 2024
  • van maandag 25 maart tot vrijdag 12 april 2024

Voordelen gezocht!

Om bij de lancering van de campagne voldoende interessante voordelen in de UiTPAS-app te kunnen aanbieden, zoeken we nieuwe (online) UiTPAS-voordelen. Zo wordt de UiTPAS-app nog interessanter voor de gebruiker. Online voordelen zijn onmiddellijk omruilbaar in de app en zorgen voor instant plezier.

Door in te zetten op nieuwe voordelen, willen we alle pashouders aan het sparen en ruilen krijgen, onze trouwe puntenspaarders belonen en extra motiveren de app te downloaden.

5 omruilvoordelen per regio = 150 nieuwe voordelen

Het doel is om vanuit elke regio minimum 5 nieuwe omruilvoordelen aan te bieden, waarvan minstens 3 online omruilbare voordelen. 5 maal 33 regio’s, dat zijn 165 nieuwe voordelen voor onze pashouders, waarvan maar dan 90 voordelen direct omruilbaar in de app.

Infosessie op 30.11

Doe mee met de UiTPAS-app-campagne. Samen bereiken we meer.
Wil je meer weten?

Schrijf je dan in voor het online infomoment op 30 november, van 10u tot 11u.
Je komt er meer te weten over...

  • de campagne rond de app: wat is de de timing, welke communicatiedragers en -kanalen zetten we in, ...

  • hoe je zelf interessante voordelen kan bedenken.

  • hoe je organisatoren warm maakt om met nieuwe voordelen te komen.