Femke: "Bij sommige bedrijven doe je een stage, bij publiq beleef je er één. Ik ontdekte een ander aspect van de cultuursector, maakte kennis met het reilen en zeilen van marketing en communicatie en voelde me thuis in een team dat me zowel stimuleerde als ondersteunde. Wat me opviel, is dat ik echt de kans kreeg om mijn skills te verbeteren en te leren over de sector. Mijn stage bij publiq is dan ook een heel mooie aanvulling op mijn master Communicatiewetenschappen waardoor ik de nodige skills op zak heb om in het werkveld te stappen."

"Maar wat mij vooral zal bijblijven, is de aangename en gezellige sfeer. Mijn collega’s maakten altijd tijd voor me vrij als ik hulp of feedback nodig had. Ook stonden ze open voor mijn verwachtingen van de stage waardoor ik mijn takenpakket zelf kon aanvullen. Het was gewoon een top stage met top collega’s. Ik wil het team ongelofelijk bedanken voor deze kans!"

Femke liep stage in het team publieksontwikkeling bij publiq. Ze werkte onder andere op het project 'Schatten van Vlieg', en draaide ook mee tijdens het UiTforum (foto).

Stagiaire Femke (links) en Bauke (tweede van links)