eindelijk de voorstelling van het jaar.
Een campagne die iedereen goesting geeft om opnieuw van cultuur te genieten. Want als er iets is waar we zo naar hebben uitgekeken, dan is het wel die allereerste voorstelling.

eindelijk wordt een symbolische voorstelling waar alles in zit.
Drama, dans, comedy, muziek, ... echt alles komt aan bod. Want EINDELIJK is niet meer dan het volledige cultuuraanbod overal ten lande.

Op 8 juni werd een teaser gelanceerd om het publiek en de pers nieuwsgierig te maken over onze campagne. Een simpele afbeelding die je makkelijk kan delen op je socials.

Doe je mee?

Deel één of meerdere van deze afbeeldingen via sociale media. Als story, profielfoto, gewoon als foto of gewoon allemaal. Hoe meer hoe liever. En stuur dit bericht met de afbeeldingen door naar iedereen die je kent in de sector en aan iedereen met een hart voor cultuur.

eindelijkcultuur.be

Voor deze campagne verzamelt UiTinVlaanderen de beste tips voor dans & theater, concerten, film en musea.

Blij om eindelijk cultuur te beleven, ook op Facebook!

Klaar voor een zomer vol cultuur? Toon dat aan je vrienden en familie, het grote publiek en cultuurmakers. Zet de Eindelijk-filter makkelijk over je profielfoto op Facebook.

cult!, de koepel van cultuurcentra, lanceerde samen met de Federatie van Boekingskantoren en de afgelopen zomer opgerichte Crisiscel Cultuur de campagne ‘Eindelijk’ om die heropening kracht bij te zetten. De campagne wordt gesteund door publiq, Radio 1 en De Morgen.