Wat?

Wil je helemaal mee zijn met wat er leeft in de brede vrijetijdssector op het vlak van communicatie, participatie en cultuureducatie? Op de hoogte zijn van opmerkelijke initiatieven, en nieuwe ontwikkelingen in het UiTPAS- en UiT-landschap en rond cultuureducatie, digitalisering, doelgroepen en meer? Neem dan deel aan het publiqForum!

Verwacht je aan inspirerende én praktijkgerichte sessies, door en voor mensen die dagelijks met onze diensten en producten werken, of er nieuwsgierig naar zijn.

Het publiqForum is een samenwerking met KBR Brussel.

Voor wie?

Het publiqForum is er voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers, cultuureducatoren en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector en van uiteenlopende organisaties: lokale besturen en cultuurhuizen, musea, kunsteducatieve organisaties of (sport- en jeugd)verenigingen.

Zowel steden, gemeenten en organisaties die al met UiTPAS werken als zij die er (nog) niet mee werken, vinden hun gading op dit event. Het publiqForum is ook de vaste jaarlijkse afspraak waarop alle UiT(PAS)-partners samenkomen, op en naast het podium. Kortom, een dag om mee te maken!

Praktisch

  • Het publiqForum gaat door bij KBR in hartje Brussel, naast het centraal station
  • In september presenteren we het programma. Dan kun je je inschrijven en je eigen programma samenstellen
  • Abonneer op onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven.