Organisatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie

Wie zijn we?

De directie Gebouwen en Patrimonium beheert het vastgoed van de VGC en zorgt voor de uitbouw, bouwprojecten, herstellingen en onderhoud hiervan. Het team bestaat uit ongeveer 30 collega’s die verdeeld zijn in verschillende teams:

− team techniek: eigen onderhouds- en herstellingendienst;

− technische aanspreekpunten (gebouwbeheerders): staan in voor het beheer van de gebouwen

− interne ondersteuning: secretariaat, zakelijk- en financieel beheer

− projectleiders verbouwings- en nieuwbouwprojecten

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als verantwoordelijke digitalisering, proces- en strategisch beheer werk je binnen de directie Gebouwen en Patrimonium van de VGC met een publieke vastgoedportefeuille van ca. 246.000 m² waarvan ca. 94.000 m² in eigen beheer.

Opdrachten:

− Je zorgt je mee voor de implementatie van strategische processen binnen de directie. Je zorgt voor de opstart, begeleiding en uitwerking van nieuwe processen die ondersteunend werken voor je collega’s en een uitvoering zijn van het strategisch beleid vastgelegd in het meerjarenplan van de VGC en het management en operationeel plan van de directeur Gebouwen en Patrimonium.
− Je zorgt voor de uitbouw van een strategisch vastgoedplan voor de volledige infrastructuur. Hierbij leid je het proces, waarbij alle beleidsdomeinen betrokken zijn, dat als resultaat een leidraad geeft met als horizon 2040. Om dit plan op te stellen organiseer je screenings van de gebouwen om de levensduur en nodige investeringen in kaart te brengen. Het plan wordt opgebouwd a.d.h.v.:

Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Profiel

Wie zoeken we?

Je hebt een masterdiploma behaald. De VGC houdt rekening met competenties verworven buiten diploma. Heb je een attest van de VGC waaruit blijkt dat je de niveaugebonden competenties van niveau A hebt verworven? dan kom je ook in aanmerking.

Aanbod

Waarom kiezen voor de VGC?
De VGC biedt je een mensgerichte en leerrijke werkomgeving, waarin iedereen gelijk wordt behandeld en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je leest hieronder wat de VGC nog meer te bieden heeft om elke dag het beste uit jezelf en uit Brussel te halen.
− Je krijgt een voltijds contract van bepaalde duur met ingang vanaf 1 augustus 2024 tot en met 31 juli 2025.
− Loonschaal A111 - adjunct van de directeur. Zowel je overheidsanciënniteit als relevante werkervaring in de privésector en/of als zelfstandige tellen mee voor de berekening van je loon.

Aantrekkelijke extra’s: 35 vakantiedagen op jaarbasis als je voltijds werkt, maaltijdcheques ter waarde van 8 euro per gewerkte dag, gratis hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer (ook MIVB-abonnement), een verzekering gewaarborgd inkomen, aanvullend pensioen via 2de pensioenpijler en ruime vormingsmogelijkheden.

Solliciteren

Hoe solliciteer je?
Vul het registratieformuliervolledig en correct in.

Reageren voor: 31/08/2024
Solliciteren

Hoe solliciteer je?
Vul het registratieformuliervolledig en correct in.

Reageren voor: 31/08/2024
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest