Organisatie

Circus Zonder Handen

Circus Zonder Handen is de urban circusschool in Brussel. Met urban circus als dynamisch, speels en daadkrachtig middel, krijgen jaarlijks meer dan 900 kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen meer zelfvertrouwen en ontdekken ze hun talenten.

Circus Zonder Handen is een sociaal-inclusieve werking. We geloven in de kracht van circus en trachten de participatie aan het circusaanbod mogelijk te maken voor iedereen. We passen een laagdrempelig beleid toe waarvan toegankelijkheid, wijkgericht werken, samenwerking met een breed netwerk aan professionele partners, communicatie op maat, inschrijvingsgelden volgens inkomenscategorie, geëngageerde trainers en een aanspreekbaar team de hoekstenen zijn. Zo slagen we erin de warme Urban Circus School te zijn voor alle Brusselaars.


Functieomschrijving

Als onthaalmedewerker bij Circus Zonder Handen sta jij het allerdichtste bij onze deelnemers en hun ouders. Je bent mee het gezicht van CZH, helpt met alle administratieve vragen en bent bovendien een luisterend oor.

Daarnaast beheer je de inschrijvingen, volg je kwetsbare gezinnen op en beheer je de ‘stock’ van ons bureaumateriaal. Je werkt dus zowel voor- als achter de schermen van onze inclusieve werking en komt terecht in een keitof team en een warme community!

Je krijgt een contract van onbepaalde duur in een functie van 50%, dus ‘halftijds’. Je hebt zeker 3 vaste dagen en werkt volgens de openingsuren van het onthaal. Op welke dagen je werkt spreken we samen af. Buiten de openingsuren van het onthaal kan je flexibel werken.


Profiel


Je profiel beantwoordt aan onderstaande omschrijving:

Jouw verantwoordelijkheden als onthaalmedewerker

 • Het onthaal bemannen en iedereen warm verwelkomen

 • Onze inschrijvingen opvolgen en andere administratieve taken uitvoeren

 • Deelnemers en hun ouders een luisterend oor bieden, doorverwijzen naar andere instanties

 • Ons inclusie- en toegankelijkheidsbeleid mee uitbouwen

 • Trainers op maat ondersteunen bij hun circus-administratie (freelance contracten, …)

… en als teamlid
 • Meedraaien op events zoals de Circusdagen, winterevenement ‘CHAUD’, de jaarlijkse iftar,...

 • Deelname aan de wekelijkse team meetings


We hebben het nog over...

Jouw skills en goesting! Afhankelijk van waar jij naartoe wilt werken kan je ook andere taken opnemen. Bvb: een evenement mee organiseren, workshops geven, schoolpoortwerk, schrijven aan ons 5-jarenplan, wijkwerk, welzijnsvragen van gezinnen opvolgen, de rol van aanspreekpunt integriteit (API) opnemen, … We bekijken samen wat jou ligt en wat je nog wilt bijleren.

Je werkplek

Je werkt meestal in onze circusschool op het onthaal en gaat soms mee naar partners. Je werkt vaak samen met andere collega’s, maar weet ook solo van aanpakken en kan gestructureerd zelfstandig werken. Je bent sociaal en goed georganiseerd. Je maakt deel uit van een team dat soms heel hard knalt, soms heel hard speelt, en er altijd voor elkaar is voor support.


Talenkennis

Je spreekt vlot Frans, Nederlands en een extra taal die voor onze community relevant kan zijn. Samen werken we voor en met de warmste community in Brussel en omstreken.Aanbod


Wij bieden:

 • Al zeggen we het zelf, een kei leuk team van 13 collega’s in een creatieve en groeiende werkomgeving.

 • Een maatschappelijk relevante job met zichtbare impact.

 • Een organisatie die rekening houdt met je talenten en je helpt om te blijven groeien.

 • Ruimte voor zelfsturing en autonomie.

 • Een deeltijds contract van onbepaalde duur (50%) volgens het geldende barema PC 329.01 met extralegale voordelen (maaltijdcheques, terugbetaling woon-werk verkeer,...)

 • Een flexibele werk-privé combinatie: glijdende werktijden, flexibele recuperatie van overuren,...

 • Plaats van tewerkstelling: Steenweg op Merchtem 9, 1080 Sint-Jans-Molenbeek.

Solliciteren


Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk op naar Véronique Peters veronique@zonderhanden.be (onze Zakelijk Coördinator).

Circus Zonder Handen wil onze samenleving zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht gender, afkomst, geloofsovertuiging, geaardheid of beperking.


Reageren voor: 15/08/2024
Solliciteren


Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk op naar Véronique Peters veronique@zonderhanden.be (onze Zakelijk Coördinator).

Circus Zonder Handen wil onze samenleving zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht gender, afkomst, geloofsovertuiging, geaardheid of beperking.


Reageren voor: 15/08/2024
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest