Organisatie

JMA Muziekschool Allegro Brugge

In een jeugdmuziekatelier staat de leerling centraal en worden de muzieklessen gegeven op maat en naar de interesse van de leerlingen.

Een jeugdmuziekatelier of kortweg JMA staat open voor iedereen die graag noten wil leren en/of een instrument wil leren bespelen.

Functieomschrijving

Je geeft gedurende 28 zaterdagvoormiddagen telkens 20 minuten individueel saxofoonles aan kinderen/jongeren. Op een voormiddag krijg je ongeveer 12 leerlingen met diverse niveaus. Je kunt de lessen vrij invullen in overleg met de leerling. Je krijgt een interessante en belastingvrije vergoeding per voormiddag.

Profiel

Je bent student die graag in het weekend iets wil bijverdienen, je bent volwassen en wil naast je weekjob een extra uitdaging of je bent gepensioneerd en wil graag uw tijd spenderen door uw muzikale kennis over te brengen aan kinderen/jongeren. Een pedagogische opleiding is niet noodzakelijk. Iedereen die voldoende kennis heeft om kinderen/jongeren op een leuke manier saxofoon te leren is welkom!

Aanbod

Wij bieden een belastingvrije en competitieve vergoeding (vrijwilligersstatuut) + transportvergoeding aan per voormiddag. Daarnaast kom je in een gemotiveerd team van lesgevers terecht.

Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen