Organisatie

Kunstwerkt

Kunstwerkt is er voor iedereen die beeldende kunst maakt. We inspireren en ondersteunen kunstenaars (met focus op niet-professionele kunstenaars) via grote en kleine projecten en vormingen, we creëren ontmoetingen en dagen hen uit om te (durven) maken en tonen. We matchen makers met organisaties uit ons netwerk en brengen zo beeldende kunst naar het brede publiek.
Kunstwerkt wordt sinds 2001 gesubsidieerd als Vlaamse organisatie voor beeldende kunsten binnen het Amateurkunstendecreet. In 2022 staat de organisatie aan het begin van een nieuwe en uitdagende beleidsperiode.

Functieomschrijving

Achter Kunstwerkt staat een dynamisch en gedreven team dat van aanpakken weet. Voor dit team zoeken we een COÖRDINATOR.
Als coördinator ben je het kloppende hart en het gezicht van de organisatie. Je hebt connectie met het brede werkveld en de doelgroep van Kunstwerkt. Jij zorgt ervoor dat door jouw leiding de werking op rolletjes loopt.
Je bent een echte people manager: je weet hoe je met mensen omgaat en hoe je de mensen in een team kan helpen om resultaten te boeken, hen kan coachen en begeleiden als ze vastlopen en hen laat groeien.
Je bent een allrounder met voeling voor de inhoudelijke en de strategische planning en keuzes van de organisatie. Je kan nieuwe doelstellingen verwezenlijken en werkt een visie en beleid uit omtrent inclusie.
Je weet van aanpakken. De vertrouwelijke en financiële gegevens behandel je met de nodige discretie. Ervaring in zakelijk beheer en personeelsbeleid is een groot pluspunt. Maar het grootste pluspunt is je enthousiasme om als coördinator aan de slag te gaan.


Profiel

- Je bent een enthousiaste trekker.
- Je hebt minimum enkele jaren werkervaring als leidinggevende of coach / je bent vertrouwd met de werking van een VZW.
- Je bent besluitvaardig en empathisch.
- Zelfstandig werken vind je geen probleem, je bent een sterke organisator/planner.
- Je communiceert vlot en werkt graag in een enthousiast team onder jouw leiding.
- Je hebt een professionele ingesteldheid met veel verantwoordelijkheidszin, efficiëntie, accuraat, zorgvuldig en resultaatgericht werken.
- Je werkt nauwkeurig en je bent discreet.
- Je beschikt over een vlotte pen: je schrijft visieteksten, dossiers, plannen, rapporten.
- Leiding geven aan een team doe je vanuit een coachende, ondersteunende rol.
- Je netwerkt graag en hebt een oog voor nieuwe opportuniteiten die de organisaties nog verder kunnen doen groeien.
- Je draagt de eindverantwoordelijkheid over het financiële beleid. Je toetst de inhoudelijke plannen aan de financiële mogelijkheden en je gaat in overleg met het team actief op zoek naar alternatieve financieringsbronnen/je ontwikkelt in overleg met het team een visie rond fundraising.
- Je kent de sector en bent gepassioneerd door beeldende kunst en iedereen die beeldende kunst maakt.

Aanbod

- Een interessante en gevarieerde job binnen een enthousiast team en een dynamische organisatie.
- Een open werksfeer met veel ruimte voor initiatief.
- Een voltijds contract van onbepaalde duur.
- Verloning volgens de barema’s van PC 329. Extralegale voordelen (maaltijdcheques).
- Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en vormingen die betrekking hebben op je functie en verantwoordelijkheden.
- Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.


Kunstwerkt hecht belang aan diversiteit. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht of etnische afkomst.

Solliciteren

Bezorg je motivatiebrief en CV aan voorzitter@kunstwerkt.be Vermeld in het onderwerp van je mail je naam en titel van de vacature. Uiterste datum kandidaatstelling: vrijdag 3 december 2021. Gesprekken worden gepland in de week van 13 december (namiddag of ’s avonds).

Reageren voor: 03/12/2021
Solliciteren

Bezorg je motivatiebrief en CV aan voorzitter@kunstwerkt.be Vermeld in het onderwerp van je mail je naam en titel van de vacature. Uiterste datum kandidaatstelling: vrijdag 3 december 2021. Gesprekken worden gepland in de week van 13 december (namiddag of ’s avonds).

Reageren voor: 03/12/2021
Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen