Alles wat publiq met partners doet, klikt in elkaar. Een inclusieve, coöperatieve aanpak. We zoeken samen hoe onze technische bouwstenen in elkaar passen, om een idee waar te maken. En we stellen onze ontwikkelde technologie en expertise open voor partners. Met welke bouwstenen kunnen we spelen?

Hoe we samen verzamelen

UiTdatabank, onze centrale bouwsteen, verzamelt activiteiten in Vlaanderen en Brussel. Organisatoren kunnen zelf gratis hun activiteit invoeren. Of ze kunnen kiezen voor automatische import of export (met een API of widget, voor een agenda op maat).

Hoe we samen vrijetijdsparticipatie stimuleren

  1. UiTPAS doet mensen sparen bij deelname aan een activiteit: voor iets extra, een cadeau of een korting. UiTPAS geeft mensen in armoede bovendien (discreet) een voordelige ticketprijs. Zo hebben veel mensen een extra reden om buiten te komen, en groeit een trouwer publiek.
    Technisch gezien omvat UiTPAS connecties met de centrale UiTdatabank, spaarzuilen en verschillende applicaties voor baliemedewerkers, organisatoren en pashouders.
    Erfgoedorganisatie Herita is een voorbeeld van een partner die de bouwstenen van UiTPAS gebruikt: haar voordelenkaart voor leden gebruikt het concept en de technologie van UiTPAS.
  2. Aanbieders voeren in, publiq zorgt actief voor verspreiding van het aanbod. Via websites, socialemediakanalen, e-mail en andere media. Via het UiTnetwerk krijgen evenementen ook lokaal promotie via drukwerk of de site van de stad. Ook voor de transfer van die data biedt publiq bouwstenen.

Hoe we je inzicht geven om meer mensen te bereiken

Dankzij kaarten die mensen actief gebruiken, zoals UiTPAS en museumpas, door slimme marketing en onderzoek hebben we boeiende data. Die delen we met partners, met het oog op hun evaluatie en planning.

Sven Houtmeyers
Neem contact op met
Sven Houtmeyers
Directeur technologie
email hidden; JavaScript is required

UiTPAS

Een spaar- en voordeelkaart als impuls voor lokale vrijetijdsparticipatie

Meer weten

UiTdatabank

Het fundament van een platform voor vrijetijdsactiviteiten

Meer weten