Update augustus

Ondanks het succes van de zomeractie kan het zijn dat jouw locatie minder materiaal kon uitdelen dan voorzien. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden, kunnen locaties die dat willen hun zoektocht dit jaar laten doorlopen tot alle klankboekjes of -kaarten zijn uitgedeeld.

Opgelet: families kunnen de code uit het boekje om een familieweekend te winnen tot en met 6 september invoeren op UiTmetVlieg.be. Daarna maken we de winnaar bekend. Geef dit zeker mee aan je bezoekers als je na 6 september nog boekjes uitdeelt.

Ook de merknaam Schatten van Vlieg verwijder je dan van de UiTdatabank en uit je communicatie.

De afgelopen weken kregen we, geheel terecht, veel vragen over de zomeractie Schatten van Vlieg. We willen nu graag uitsluitsel geven: Schatten van Vlieg gaat door, weliswaar met enkele aanpassingen.

Wij kijken er enorm naar uit om er samen met de deelnemende vrijetijdslocaties een fijne zomer van te maken en de gezinnen die broodnodige ruimte voor cultuur en vrije tijd te geven. Schatten van Vlieg zal een welkome afleiding zijn voor de jonge families, die hoogstwaarschijnlijk de zomer in eigen land zullen doorbrengen.

Aanpassingen

Wat houden de aanpassingen in, en wat doet Schatten van Vlieg voor jou?

Minder volk?

Wat als je deze zomer minder schattenjagers kunt ontvangen, doordat je bijvoorbeeld minder bezoekers per keer kunt toelaten? Waar de actie de vorige jaren strikt beperkt was in de tijd, zullen we daar nu flexibeler mee omgaan. Dat houdt in dat je je campagnemateriaal en de naam 'Schatten van Vlieg' ook na de zomervakantie kunt blijven gebruiken. We bekijken hoe we dit in onze bovenlokale communicatie opvangen en of we ook na de zomer een wedstrijd op UiTmetVlieg.be kunnen voorzien.

Campagnemateriaal

Om de voorbereiding en de tijdige levering van het campagnemateriaal te verzekeren, reserveert publiq uitzonderlijk extra middelen om een beroep te kunnen doen op een maatwerkbedrijf. De scholen uit het bijzonder onderwijs waarmee we gewoonlijk samenwerken, kunnen nu immers niet op tijd opengaan.

What's next: stel je vragen, deel je tips

Social distance en hygiëne staan voorop zodat alle families veilig kunnen deelnemen.

  • Heb je hierover zelf al nagedacht? Deel je tips in dit formulier.

Zit je volgende week na het lezen van deze tips nog met vragen? Bundel dan je vragen en sluit aan bij onze digitale vragenuurtjes. Het volgende moment is vrijdag 8 mei om 13u. Iedereen wie ingeschreven is voor Schatten van Vlieg ontvangt de deelnamelink in de nieuwsbrief, aanmelden is niet nodig.