Zowel lidkaart als UiTPAS

De Open Monumenten-lidkaart is eveneens een UiTPAS. Herita zorgde voor een eigen design op de UiTPAS, die zoals steeds te herkennen is aan het UiTPASlogo op de achterkant van de kaart.

Zoals elke UiTPAS zijn de lidkaarten in te lezen in de UiTPASsoftware. Leden kunnen met hun lidkaart punten sparen en omruilen bij meer dan veertig Open Monumenten uit het aanbod en dus ook bij alle andere UiTPASaanbieders in Vlaanderen en Brussel. Omgekeerd kan ook iedereen met een UiTPAS punten sparen en omruilen bij de aangesloten aanbieders van Open Monumenten, die automatisch ook UiTPASaanbieder worden.

Naast de gewoonlijke UiTPASvoordelen krijgen leden van Open Monumenten via een opgeladen bon op hun Open Monumentenlidkaart toegang tot een bezoek aan een monument en andere ledenvoordelen.

Elke pashouder met kansenstatuut krijgt zoals steeds 80% korting op het aanbod. Daarnaast krijgen mensen met het kansenstatuut ook 80% korting op het Open Monumentenlidmaatschap.

Leden en aanbieders

Ondertussen is de mijlpaal van 1.000 leden met een slimme lidkaart al overschreden en blijft het aantal verder stijgen. Ook de aanbieders sluiten zich in snel tempo aan bij het Open Monumentenlidmaatschap. Momenteel zijn er 58 partners die automatisch ook UiTPAS aanbieder zijn. 42 daarvan sloten nieuw aan via het Open Monumentenlidmaatschap.

Na het eenjarige proefproject volgt een evaluatie waarbij we bekijken of meer verenigingen gebruik kunnen maken van UiTPAS als slimme lidkaart.

Meer info over het project of de technische werking ervan:

www.openmonumenten.be/word-jij-lid-van-open-monumenten

Helene D'Haeseleer
Neem contact op met
Helene D'Haeseleer
Partnermedewerker UiTnetwerk
email hidden; JavaScript is required
JavaScript is required to reveal this message.

UiTPAS als lidkaart

Gebruik UiTPAS als lidkaart, vriendenpas, bibliotheekkaart en meer!

Meer lezen