Organisatie

publiq

'Wat valt er in mijn buurt te beleven?' Op die vraag wil publiq vzw een antwoord geven. Mensen en activiteiten verbinden - met stapstenen waar nodig: dat is onze missie. Als specialist in vrijetijdscommunicatie zet publiq in op platformen waar aanbod en publiek elkaar vinden.

Al eens gehoord van UiTinVlaanderen, UiTPAS, Vlieg, UiTX en museumPASSmusées? Dat zijn allemaal merken van publiq, binnen een overeenkomst met de Vlaamse overheid.

Functieomschrijving

Jouw missie

Als helpdeskmedewerker ben je, samen met 4 collega’s, het eerste contactpunt voor gebruikers van de museumpas (per mail) en de deelnemende musea (per mail & telefonisch). Je helpt hen op een klantvriendelijke maar efficiënte manier verder met hun probleem of vraag.

Om een bruikbaar antwoord te geven, zoek je actief naar oplossingen. Je overlegt met collega’s over de best mogelijke oplossingen en geeft je collega’s input over vragen die leven. Je omschrijft technische bugs en fouten volledig en efficiënt zodat collega’s er mee aan de slag kunnen.

Je verantwoordelijkheden:

● Je staat in voor een kwaliteitsvolle service naar en de tevredenheid van onze gebruikers.

● Je beantwoordt een ruim spectrum aan vragen van uiteenlopende gebruikers over Museumpas. Deze vragen kunnen ook in het frans zijn.

● Je logt en volgt de vragen verder op via een centraal helpdesksysteem (Zendesk).

● Je documenteert, reproduceert en vat problemen hierbij zo samen dat het technische team het probleem of de verbetering begrijpt.

● In geval van ernstige problemen volg je nauwgezet de afgesproken procedures en ga je doortastend te werk om zo snel mogelijk een kwaliteitsvolle oplossing te vinden voor onze klanten. Je neemt deel aan initiatieven die deze procedures steeds verder op punt zetten.

Leerkansen

● Je leert problemen, klantenwensen en complexe, technische oplossingen communiceren en vertalen naar eindgebruikers en een productteam.

● Je leert zelfstandig werken en leert het overzicht te behouden

● Je leert verschillende technologieën en digitale producten kennen

● Je leert de culturele- en vrijetijdssector beter kennen

● Je leert je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk.


Profiel

  • Je bent vertrouwd met populaire internettoepassingen en sociale media.

  • Je kan vlot overweg met Google Suite (Documents, Spreadsheets, Presentations, … en werkt je graag in in nieuwe toepassingen: uitdatabank, zendesk, jira, insightly crm).

  • Je kan je vlot uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Je hebt een klant- en oplossingsgerichte attitude.

  • Je bent in staat vlug in te schatten welke problemen je zelf kunt oplossen en welke je doorgeeft aan je gespecialiseerde collega’s.

Aanbod

Een leerrijke werkervaring bij de dynamische organisatie publiq te Brussel. We stellen samen met jou een opleidingsplan op dat op jouw maat geschreven wordt. Verder leer je bij door mee te draaien in de dagelijkse werking waarbij je inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Maak in dit artikel alvast kennis kennis met jouw toekomstig team.

publiq is gelegen in een gezellig kantoor op de Belvue­-site, met prachtig zicht op het kanaal en de stad.

Tijdens de Beroepsinlevingsstage kan je je werkloosheidsuitkering blijven ontvangen op voorwaarde dat je een vrijstelling van beschikbaarheid krijgt van VDAB. Bovendien ontvang je een bijdrage van de werkgever. Meer informatie over BIS vind je op

https://www.vdab.be/opleidingen/beroepsinlevingsovereenkomst

Daarnaast bieden we een volledige terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, mogelijkheid tot deeltijds thuiswerk en een aantrekkelijke verlofregeling.


Categorie
ICT & internet
Type
Stage
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest