Organisatie

Pièce Montée

Pièce Montée zoekt een creatieve grafisch ontwerper met passie voor taal en uitstekende communicatieve vaardigheden. Als jij een nauwkeurige en technisch onderlegde ontwerper bent met oog voor detail, dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Ons vast team bestaat uit vijf ontwerpers die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Elk van ons heeft ruime ervaring met uiteenlopende museale en andere projecten. Alle ontwerpaspecten: van concept, meubelontwerp, 3D-ontwerp, grafisch ontwerp tot de volledige projectopvolging worden in huis gedaan.

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor verschillende grafische ontwerpuitdagingen, zoals het ontwerpen van teksten, labels, infographics en campagnebeelden voor tentoonstellingen. Je houdt van typografie. Wij zullen je leren de grafiek te implementeren in de 3D-ontwerpen.

- Daarnaast zal je educatieve tools, front-end multimedia en interactieve opstellingen ontwerpen.

- Je helpt mee zoeken naar de juiste materialisatie voor de scenografie.

- Je staat in voor het maken van drukklare bestanden en het opvolgen van de printproductie.

- Je zal communiceren met de opdrachtgevers en creatieve partners.

- Je zal ook de sociale media en de website van ons bedrijf verzorgen.

- Als je graag wedstrijddossiers en ontwerppresentaties maakt, dan ben je hier aan het juiste adres. Jij zal degene zijn die de wedstrijddocumenten op onze server beheert. Don’t worry, we leggen jou dit uit.

Profiel

Fijne collega / Goede communicator / Zelfstandige werker / Echte teamplayer / Punctuele letterzetter

Bonuspunten:

- We worden heel enthousiast als je een grote en brede interesse hebt in cultuur. Tijdens de lunch gaat het hier niet enkel over musea. Wij zijn film, theater, kunst, literatuur… liefhebbers. Maar evengoed kijken sommige onder ons al eens graag junk tv.

- Kan je overweg met animatie, heb je gevoel voor fotografie? Ben je mee met de laatste trends maar daarom hoef je ze nog niet blindelings te volgen? Dan kan dat alleen maar bijdragen bij het uitwerken van onze sociale media. We’d love that!

Aanbod

Bij ons krijg je de kans om te werken aan originele projecten in teamverband. In ons warme, creatieve en professionele team zal je de kans krijgen om te groeien en je talenten te ontwikkelen.

- We bieden een aantrekkelijk startersloon en organiseren elke twee weken een afterwork drink.

- We bieden initieel een 3/5 job in dienstverband aan, maar op lange termijn is de mogelijkheid om fulltime te werken er zeker.

- Ervaring is geen vereiste, als je graag wil leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn op zoek naar een starter of iemand die maximaal 2 jaar werkervaring heeft.

- Ons kantoor is in Gentbrugge, vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. In het gebouw zijn nog andere creatieve bureaus gevestigd: een stimulerende werkomgeving.

- Er is vers fruit, chocolade en lekkere koffie tijdens de werkdagen.

- We hebben voor jou een snelle up-to-date computer waarop alle nodige software klaar staat.

Categorie
Artistiek
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen