Omdat mensen nu even niet de deur uit kunnen, willen we het publiek inspireren met cultuur- en vrijetijdstips voor thuis. Waar beginnen? Help je inwoners op weg met UiTinHuis in je eigen lokale communicatie.

Verzamel aanbod via de Google Form

Digitaal aanbod past in normale tijden niet in UiTdatabank. Daarom vangen we al het alternatief aanbod op in een online formulier, waarna de contentmedewerkers van publiq gepaste coronaproof evenementen zelf toevoegen aan de UiTdatabank.

Dus heb je interessante online content zoals een virtuele tour, een podcast of iets anders? Vul het formulier in en wij gaan ermee aan de slag. Duid ook aan of er UiTPASpunten te verzamelen zijn.

Deel dit formulier gerust met je vrijetijdspartners.

UiTinHuis en UiTPASinHuis logo's

We ontwierpen tijdelijke logo's voor UiTinHuis en UiTPASinHuis. Gebruik ze in je online en gedrukte communicatie voor extra herkenbaarheid.

UiTinVlaanderen zet het aanbod in de kijker samen met deze logo's, en ook VRT maakt het merk en activiteiten mee bekend bij het grote publiek.

Download hieronder de logo's voor UiTinHuis, UiTinHuis.be en UiTPASinHuis.

Gratis UiTinHuis widget met Vlaamse tips

Voor steden en gemeenten met een agenda-integratie via widgets op de website bieden we gratis de tijdelijke UiTinHuis widget aan.

Wat houdt dit in? Met de UiTinHuis widget verschijnen op je (vrijetijds)website:

  • wekelijks 3 UiTinHuis tips -bovenaan jouw agenda-integratie. Deze tips zijn bovenlokaal en worden zorgvuldig geselecteerd door publiq.
  • Klik je op één van de UiTtips, dan opent de pagina op UiTinhuis.be, waar je alle info over de activiteit vindt.
  • Op UiTinHuis.be krijgen jouw inwoners rechtstreekse toegang tot een schat aan vrijetijdstips van wat er allemaal thuis te beleven valt.

Gratis UiTinHuis widget met lokale tips

Wil je eerder een UiTinHuis widget met je eigen lokale UiTinHuis tips? Dat kan ook.

Hoe doe je dit?

  1. Bekijk het UiTinHuis aanbod en bepaal welke thuistips jij in jouw UiTinHuis widget wil. Mis je nog aanbod? Voeg dit dan toe via het het invulformulier.
  2. Ga daarna naar de UiTdatabank en voeg het label UiTinHuisGemeente toe aan de activiteiten die in je UiTinHuis widget wil zien verschijnen (zie het voorbeeld hiernaast voor activiteiten uit Waregem).
  3. Contacteer je partnermedewerker, die voor jou de filter van de UiTinHuis widget aanpast naar jouw lokaal label.