De Huizen van het Kind bereiken gezinnen met kinderen en jongeren. Het is dus een ideale plek om fijne familie-uitjes of een niet te missen kamp in de buurt te tippen. De Huizen uit het krachtige netwerk van Kind en Gezin kunnen sinds kort intekenen op een interessant groepsaanbod van online agenda’s en fysieke displays met UiT-Tips.

Dit partnerschap tussen Kind en Gezin en publiq bundelt de krachten door het logistieke en een deel van het financiële luik te coördineren. De Huizen worden zo ondersteund om via UiTagenda’s en -tips op maat hun bezoekers te prikkelen om deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten. Die deelname verhoogt niet alleen het welbevinden van gezinnen, maar stimuleert ook de ontwikkeling van hun kroost op diverse levensdomeinen.

 

 

 

Met de tools van publiq kunnen de Huizen informatie aanreiken over wat er in de buurt te doen is. Ouders kunnen zelf op zoek via een online agenda of waarom geen fijn gesprek met uitgeprinte tips als de vakantie eraan komt? Elk huis kiest zelf, afhankelijk van de eigen visie, doelstellingen en middelen, hoe en waarmee ze aan de slag gaan.

Het aanbod voor de Huizen van het Kind kan je ontdekken via de website van Kind en Gezin.