Locatie

STUK kunstencentrum
Naamsestraat 96
3000 Leuven

Programma

Mobiliteit

Hoe geraak je in Leuven?

> Routes: bereid je reis voor via www.visitleuven.be/hoebereikjeleuven

> Trein: De NMBS heeft een stakingsaanzegging ingediend voor 5 tot 7 december. De NMBS verzekert een alternatieve dienstverlening. We raden u aan om uw reis van tevoren te plannen en op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen in dienstregelingen. 24 uur van tevoren kan je het alternatieve vervoersplan raadplegen via de website of de app van de NMBS.

Werkt de app niet? Google Maps helpt je verder met vertrekuren en vertragingsinfo.

> Bus: De bussen van de Lijn bedienen de hele stad en verbinden Leuven met de buurgemeenten. Meer info.

> Met de wagen: Vind de juiste parking voor jou

> Carpoolen: Overweeg om met collega's of mededeelnemers te carpoolen. Dit kan niet alleen een praktische oplossing zijn, maar het biedt ook een geweldige kans om te netwerken en uw mededeelnemers beter te leren kennen.

Hoe bereik je STUK?

Wegbeschrijvingen en parkeermogelijkheden vind je op de website van STUK: Wegbeschrijving - Leuven

Waar parkeren?

Als je vanop de Leuvense ring de Naamsestraat inrijdt, is er aan jouw linkerkant (net voor je het STUK tegenkomt) de H. Hartparking (tegenover het H.Hartziekenhuis), waar je betalend kan parkeren (klik hier voor de tarieven).

Of: parkeer je wagen aan de rand van de stad. Een bus brengt je gratis naar het centrum en terug.
Meer parkeermogelijkheden vind je hier.

Een grote fietsparking vind je langs de achterkant van STUK (aan de Schapenstraat 35B).

© Visit Flanders

Jouw deelname

> Toegankelijkheid

Alle plaatsen van STUK waar sessies plaatsvinden, zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook de hoofdingang langs de Naamsestraat is toegankelijk (de achteringang langs de Schapenstraat heeft trappen). Heb je specifieke noden bekend gemaakt in het inschrijfformulier? Dan bekijken we graag samen met jou hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.

> Op de foto

Onze fotografen zullen sfeerfoto’s maken voor een fijne herinnering aan het publiqForum. Word je liever niet gefotografeerd? Kleef dan een gele stickerbol op om dit aan te geven aan de fotograaf. Je vindt de stickers bij het onthaal.

> Netwerken

Elke deelnemer krijgt een naambadge met naam en organisatie. Wil je daarnaast ook je voornaamwoorden bekend maken? Vervolledig je badge dan met de voornaamwoord-stickers die je vindt bij het onthaal. De collega’s van publiq herken je trouwens aan hun blauwe lanyard.

> Lunch

Een vegetarische lunch is verzekerd. Gaf je specifieke dieetvoorwaarden door bij je inschrijving? Dan houden wij hier rekening mee.

> UiTPAS-punten sparen

Hou de UiTPAS-app in de aanslag en spaar punten op het publiqForum! Download alvast de app.

Een weekendje Leuven?

Winterse gezelligheid troef in Leuven! Maak van de nood een deugd en verleng je bezoek aan Leuven met een lang weekendje erop UiT! Check UiT in Leuven voor de beste UiTtips.

Of kies voor de Boutsdeals met een overnachting en de Boutsbeleving.
Van 22.09 tot 14.01 vindt in Leuven het stadsfestival New Horizons plaats. Ontdek de wereld van schilder Dieric Bouts via expo’s, muziek, gastronomie, performances en zoveel meer. Maak het je makkelijk en boek hier je Bouts beleving meteen samen met je overnachting.