Over deze sessie

UiTPAS is er voor iedereen. Hoe zorg je dat ook wie het financieel moeilijk heeft met UiTPAS de weg vindt naar het vrijetijdsaanbod in je gemeente, stad of regio? Deze sessie gaat dieper in op het wegnemen van participatiedrempels en hoe je lokaal of regionaal toeleiding organiseert, met actieve betrokkenheid van mensen uit de doelgroep personen in armoede.

Dit webinar is een samenwerking met Demos.

Voor wie?

  • UiTPAS-trekkers

  • Medewerkers betrokken bij het Lokaal netwerk

Praktisch

Dag & uur: 17/09 om 10:00u
Locatie: online via Zoom
Inschrijven:

  • Een registratiecode (€ 295 excl BTW) geeft je toegang tot alle sessies van de UiTPAS Academy. Deze code is gebonden aan je gemeentebestuur en kun je delen met al je collega's. Heb je nog geen code? Koop eerst je code aan.
  • Elke collega schrijft zich individueel in voor de afzonderlijke sessies van de UiTPAS Academy via het formulier onderaan de pagina.

Dit webinar is een onderdeel van de UiTPAS Academy 2024. Heeft jouw organisatie al een registratiecode aangeschaft? Dan kun je je met deze code inschrijven voor dit webinar. Heb je nog geen code? Registreer je dan eerst, en wij bezorgen je een code. Daarna kun je inschrijven voor dit en alle andere webinars van deze UiTPAS Academy. De ticketcode is geldig voor alle collega’s van jouw organisatie, voor alle sessies.

Inschrijven

Op welk nummer kunnen we jou bereiken bij last minute wijzigingen?

Heb je wensen of vragen voor de (online) toegankelijkheid van dit kennismoment? Samen bekijken we hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.