Over deze sessie

Waar liggen je UiTPAS-kansen en uitdagingen? De cijfers en tendensen uit de UiTPAS-dashboards geven heel wat prijs.

In deze praktische sessie leer je hoe je deze gegevens afleest van de dashboards en ze kunt interpreteren, om deze vervolgens te vertalen naar concrete acties en oplossingen.

Na dit webinar kun je inzichten en actiepunten uit je UiTPAS-data halen, en deze omzetten naar actuele doelstellingen en gerichte communicatie-acties.

Voor wie?

  • Communicatiemedewerkers

  • UiTPAS-trekkers

Praktisch

Dag & uur: 8/10 om 10:00u
Locatie: online via Zoom
Inschrijven:

  • Een registratiecode (€ 295 excl BTW) geeft je toegang tot alle sessies van de UiTPAS Academy. Deze code is gebonden aan je gemeentebestuur en kun je delen met al je collega's. Heb je nog geen code? Koop eerst je code aan.
  • Elke collega schrijft zich individueel in voor de afzonderlijke sessies van de UiTPAS Academy via het formulier onderaan de pagina.

Dit webinar is een onderdeel van de UiTPAS Academy 2024. Heeft jouw organisatie al een registratiecode aangeschaft? Dan kun je je met deze code inschrijven voor dit webinar. Heb je nog geen code? Registreer je dan eerst, en wij bezorgen je een code. Daarna kun je inschrijven voor dit en alle andere webinars van deze UiTPAS Academy. De ticketcode is geldig voor alle collega’s van jouw organisatie, voor alle sessies.

Inschrijven

Schrijf je in met je ticketcode.

Vul hier de code in die je via mail ontving voor jouw organisatie. Code kwijt? Stuur een mailtje naar sara.rawoens@publiq.be.

Heb je wensen of vragen voor de (online) toegankelijkheid van dit kennismoment? Samen bekijken we hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.