Organisatie

bARK vzw

Bij bARK vzw staat mensen verbinden met elkaar en met de natuur centraal om een biodiversere samenleving te bouwen. Met onze eigen methodologie 'Sustainable by Design' inspireren we iedereen om duurzamer te leven, wonen, werken,... denken.
We doen dit via verschillende projecten waaronder onze 'Smuljungle.be' in Aalst er eentje van is. Maar ook op andere plekken gaan we aan de slag (Genk, Geraardsbergen,..) met het uitdenken van 'inclusieve' groenbeleving workshops en initiatieven voor derden. We focussen op 'eetbaar' groen en denken 'sustainable by design'.


Functieomschrijving

Community manager

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de community en waarborgt dat feedback en vragen bij de juiste mensen terechtkomen.
  • Je stuurt de vrijwillige aan, zorgt ervoor dat zij betrokken blijven bij relevante ontwikkelingen en vraagstukken, en waarborgt dat zij zich gewaardeerd voelen.
  • Je ontwikkelt een communitystrategie, vertaalt deze in concrete en meetbare plannen, en draagt zorg voor de implementatie.
  • Je stimuleert communicatie tussen de vrijwilligers en community.
  • Je verzorgt up-to-date rapportages, communicatie en voorstellen naar aanleiding van feedback, problemen of uitdagingen.
  • Je weet dat plannen continu kunnen veranderen. Door meten en leren pas je met gemak aan om er een succes van te maken.
  • Je zorgt ervoor dat iedereen haarscherp op het netvlies heeft wat er binnen de community speelt.

Communicatie

  • Je ondersteunt de communicatie manager bij het maken van nieuwsbrieven en het up to date houden van de website
  • Voor het nieuwste project ondersteun je de lancering en het in de markt zetten van onze nieuwe activiteiten.
  • Je helpt mee bij het organiseren van een persmoment en het maken van pers en communicatie materiaal.

Profiel

We zoeken nog een stagiaire voor ons nieuwste project 'Smulbakken' waarbij we focussen op groenbeleving bij woonzorgcentra en zorginstellingen.

Als Community Manager/ communicatie verantwoordelijke zorg je ervoor dat iedereen haarscherp op het netvlies heeft wat er binnen de community speelt, en dat de community en vrijwilligers op de hoogte zijn van alle activiteiten via onze social media kanalen. Je hebt groene vingers en houdt ervan om samen ook op het terrein onze activiteiten een boost te geven.

Je bent een echte verbinder: iemand met een positieve instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden, die ervoor zorgt dat vrijwilligers, communityleden zich goed voelen. Je trekt mee aan de kar en helpt om onze projecten te promoten.

En neen, je hoeft niet perfect te zijn en helemaal aan dit profiel te voldoen. We kijken vooral naar goesting om het verschil te maken en motivatie.

Aanbod

Je komt terecht in een klein team van 'doeners' waar we elkaar helpen om onze doelen te behalen. Maar ondertussen leer je heel veel nieuwe skills die nodig zijn om een nieuw project uit de grond te stampen. Onze uitvalsbasis is Wespelaar bij Haacht waar de kantoren zijn.

Solliciteren

Stuur een mailtje naar trees@bark.today en dan vinden we elkaar zeker heel binnenkort.

Reageren voor: 01/05/2024
Solliciteren

Stuur een mailtje naar trees@bark.today en dan vinden we elkaar zeker heel binnenkort.

Reageren voor: 01/05/2024
Categorie
Marketing & communicatie
Type
tijdelijk stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant