Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Co-Vibes
Co-Vibes ondersteunt organisaties in hun zoektocht naar tijdelijk en projectmatig talent. Hiervoor gaan we actief op zoek naar onbenut talent, namelijk pas afgestudeerde jongeren die de arbeidsmarkt pas betreden en/of op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Wie zijn The Young Vibes? Wij zijn een zelfsturend team jonge starters die goesting hebben om bij te leren, durf hebben om de zaken anders aan te pakken en gemotiveerd zijn om onze frisse & creatieve vibes los te laten in verschillende organisaties. Wij zijn een complementair team, elk met zijn eigen achtergrond en kijk. Diploma's vinden we immers minder belangrijk dan talent, motivatie en leerattitude.

Bedrijven werken typisch met onze talenten op dynamische en vernieuwende uitdagingen in domeinen als marketing en communicatie, HR, service ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Functie
- Je krijgt persoonlijke begeleiding en coaching met als doel jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen en jouw zelfbewustzijn te verhogen!
- Uitdagende opdrachten bij verschillende ondernemingen met veel ruimte voor eigen inbreng en gerichte begeleiding om de opdrachten kwalitatief te volbrengen.
- Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen project(en), maar wordt ondersteund door een complementair team waar samenwerken centraal staat.
- Meebouwen aan het verhaal van de start-up Co-Vibes op vlak van communicatie, sales, marketing, bedenken van nieuwe diensten...
Profiel
- Pas afgestudeerde masters of bachelors: we zoeken geen specifieke diploma's, wel talenten die kunnen bijdragen aan onze uitdagingen.
- Een lerende en experimenterende mindset: leren en grenzen verleggen vormen bij ons de sleutel tot succes om zowel op professioneel als persoonlijk vlak snel te groeien.
- Een kritische blik en een grote gedrevenheid: de status quo in vraag stellen en volledig gaan voor hoogkwalitatieve resultaten, daar krijgen wij energie van.
Aanbod
Duaal leertraject van 6 maanden.
Solliciteren
Contactpersoon: The Young Vibes
Reageren voor: 02/07/2018

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via https://co-vibes.com/sollicitatieformulier