Organisatie

Les Muffatti - Brussels Baroque Orchestra
Les Mufffatti is een orkest dat gespecialiseerd is in de historische uitvoeringspraktijk van barok muziek. Het is opgericht in 1996 en wordt bestuurd door musici uit het orkest. Inmiddels heeft het een duidelijke plek in het Europese muzieklandschap verkregen, er worden ongeveer twintig concerten per jaar in België en het buitenland gegeven. Les Muffatti werkt samen met verschillende muzikale leiders, concertmeesters of solisten, die allen dezelfde ambities koesteren in hun zoektocht naar emotie, schoonheid, menselijkheid en authenticiteit.

Functieomschrijving

De zakelijk leider, expert in cultuurmanagement, werkt nauw samen met de artistieke leiding (drie muzikanten van het orkest) en in de geest van het artistieke project. Hij/zij zal de volgende taken uitvoeren: - Concertverkoop: contacten met organisatoren, coördinatie met de artistieke leiding, seizoensplanning, samenwerking met buitenlandse agentschappen; - Administratief beheer: contracten, subsidiedossiers, sociaal en fiscaal beheer, rapportering aan de raad van de bestuur; - Vertegenwoordiging van het orkest t.o.v. officiële instanties en binnen professionele netwerken; - Communicatie: opvolging actualisering website, sociale media, nieuwsbrief; - Coördinatie van de werkkrachten van het orkest: productieleider, muzikanten, vrijwilligers; - Coördinatie van de externe medewerkers: sociaal secretariaat, agenten, boekhouder, persverantwoordelijke, webmaster, fotograaf, etc. Hij/zij zal ook de netwerken uitbouwen die nodig zijn voor de uitvoering van bovengenoemde taken en om te werken aan de toekomst van het orkest door een lange termijn businessplan uit te werken.

Profiel

- gediplomeerd in cultuurmanagement of equivalent door ervaring; - tweetalig Nederlands-Frans. Goede kennis van het Engels. Kennis van het Duits is een pluspunt. - ondernemend en zelfstandig ; - concrete ervaring in de sector ; - een hart voor voor muziek en voor het artistieke project van het orkest - basiskennis informatica - flexibele instelling : wisselende werkplek en mogelijk ook ’s avonds en in het weekend werken - rijbewijs B

Aanbod

Deeltijdbaan (50%) in Brussel Tijdelijke contract voor 6 maanden met de mogelijk op termijn tot een vast contract voor een 4/5 of een voltijdbaan. Beloning volgens de CAO muziek (304)
Categorie
Directie en management
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest