Organisatie

Jester

Jester is een kleine organisatie met grote ambities. Jester is een levendige organisatie voor hedendaagse kunst, met een actieve ledenwerking. Ze is als een spin in het web van de verschillende samenwerkingen die zij lokaal, nationaal en internationaal heeft opgezet. Jester werkt met een klein hecht team vanuit een hands-on mentaliteit aan nieuwe projecten met kunstenaars. Jester heeft drie takken: wonen (verblijf), werken (zes werkplaatsen) en delen (presentatie gebouw). De uitkomst van de samenwerking kan een tentoonstelling zijn, een langdurig onderzoek vanuit het verblijf of een korte productieperiode in een van de werkplaatsen. Alle vormen en variaties zijn mogelijk.

Functieomschrijving

Als nieuwe zakelijk leider van Jester hou je van hedendaagse kunst, constante veranderingen en uitdagingen, zie je mogelijkheden om nieuwe leden te werven, ben je creatief in het vinden van (financiële) partners en ondersteuning, en heb je lol in het opzetten van gelaagde (internationale) samenwerkingen. Als zakelijk leider ben je een team player, hou je van mensen, ben je nieuwsgierig en voel je je thuis in de zakelijke en strategische kanten van een organisatie.

Je bent eindverantwoordelijk voor het zakelijke en financiële beleid. Samen met de artistiek verantwoordelijke en in overleg met je collega’s werk je een zakelijk plan uit waarin je de artistieke ambities laat matchen met de financiële en beleidsmatige realiteit. Je wordt bijgestaan door een administratief medewerker.

Profiel

Basis

 • Je hebt een hart voor de kunsten en wil samen met het team je schouders zetten onder een ambitieus programma.
 • Graag en vlot met cijfers kunnen werken – je hebt financiële feeling
 • Je kan de financiële werking van een organisatie afstemmen op missie en visie
 • Je kan zelfstandig je werk organiseren en plannen
 • Je hebt ervaring en/of voeling met financieel beheer
 • Lokaal en nationaal netwerk of hier aan willen werken

Snel kunnen inwerken op het onderstaande

 • Loonadministratie
 • Arbeidswetgeving
 • Financieel kader van subsidiereglementen

Competenties

 1. Visie
 2. Flexibiliteit
 3. Sterke klantgerichtheid
 4. Samenwerken
 5. Intitiatief nemen
 6. Resultaatgerichtheid

We verwachten dat je
Bereid bent om in een flexibel uurrooster te werken met occasioneel avond- en weekendwerk.

Je je thuisvoelt in een context die voortdurend in verandering is.

Aanbod

Het gaat om een 4/5 de functie. Het loon wordt bepaald door de barema’s uit PC 329.01 en je ervaring. Je bruto maandloon bedraagt minimaal 2529,728 euro en maximum 3346,264 euro. Bovenop je loon krijg een thuiswerk vergoeding en een bijdrage in de kosten voor je telefoon.

Categorie
Artistiek
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Limburg