Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Festival van Vlaanderen Internationaal Brussel-Europa
Het Festival van Vlaanderen Brussel organiseert jaarlijks enkele muzikale evenementen. Dit jaar wordt een feestjaar want onze organisatie bestaat 50 jaar!
Het hoogtepunt is het Klarafestival, dat zal lopen van 9 maart tot en met 30 maart 2018. Op het programma vind je naast het klassieke repertoire ook meer hedendaagse muziek, filmmuziek en muziektheater.
Functie
Om het Klarafestival in goede banen te leiden zijn we zoals elk jaar op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers en jobstudenten die het team willen versterken! Je maakt kennis met de werking achter het festival en komt terecht in een enthousiast team. De opdrachten zijn erg uiteenlopend: je kan een handje toesteken als host(ess), chauffeur, allround medewerker, stagehand of helpen bij promotionele taken zoals flyeren.
Profiel
Aanbod
Het Festival biedt aan te werken met een studentencontract of als vrijwilliger met een vrijwilligersvergoeding. Verplaatsingskosten met het openbaar vervoer worden terugbetaald.
Solliciteren
Contactpersoon: manu@klarafestival.be
Reageren voor: 15/03/2018

Sinds dit jaar werken we met het online platform 'Beeple', waardoor de planning en administratie vanaf nu volledig digitaal zal verlopen. De eerste stap is om online een account aan te maken, waarbij je al jouw gegevens en voorkeuren kan invullen. Dit kan via deze link: http://klarafestival.beeple.eu/nl Eens je geregistreerd bent kan je je beschikbaarheid opgeven, je werkschema raadplegen en nog veel meer! INFOMOMENT Om iedereen wat beter te leren kennen organiseren we 2 infomomenten waarbij je meer uitleg krijgt over de organisatie, de verschillende functies en het gebruik van Beeple. Je kan zelf kiezen naar welk infomoment je komt: - Maandag 12/02 om 14u - Donderdag 15/02 om 14u Laat je weten op welk infomoment je zal aanwezig zijn? Jullie zijn welkom in onze nieuwe kantoren bij Co.Station (Sinter-Goedeleplein 5, 1000 Brussel).