Organisatie

BREEDBEELD

BREEDBEELD helpt beeldmakers groeien. Daarom organiseren wij jaarlijks een kortfilmfestival in de Studio in Antwerpen. In 2022 vindt die plaats van 3 tot en met 6 november. Er worden zo’n 40 films worden vertoond, zowel in competitie als in samenwerking met andere filmorganisaties. De focus ligt op opkomend talent en kansen geven, met onder andere een prijs voor beste cineast zonder filmopleiding.

Functieomschrijving

BREEDBEELD is op zoek naar vrijwilligers die het BREEDBEELD Kortfilmfestival mee in goede banen willen leiden.

Als vrijwilliger op het kortfilmfestival van BREEDBEELD ontvang je gasten en filmmakers en scan je tickets aan de zalen. Uiteraard krijg je daarvoor een vrijwilligersvergoeding en kan je bovendien (indien te combineren met je opdracht) de filmvertoningen gratis bijwonen. Mensen die meerdere shiften doen, krijgen ook eten en drinken.

Profiel

Je bent een film- of cultuurliefhebber. En je steekt natuurlijk graag de handen uit de mouwen voor opkomend filmtalent! Je kan je vrijmaken tussen 3 en 6 november 2022. Je kan De Studio in Antwerpen vlot bereiken.

Aanbod

Wij bieden een vrijwilligersvergoeding aan naargelang de gewerkte uren. Je kiest zelf wanneer je kan werken en hoeveel shiften je opneemt. Eén shift is drie uur. Je kan de filmvertoningen (indien te combineren met je opdracht) gratis bijwonen. Mensen die meerdere shiften werken, krijgen ook drank- en eetbonnetjes.

Solliciteren

Stuur een mailtje met o.a. jouw telefoonnummer naar ben@breedbeeld.org.

Reageren voor: 02/10/2022
Solliciteren

Stuur een mailtje met o.a. jouw telefoonnummer naar ben@breedbeeld.org.

Reageren voor: 02/10/2022
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen