Organisatie

BOOMTOWN festival Gent

Van vrijdag 15 tot woensdag 20 juli strijkt Boomtown opnieuw neer op de Gentse Kouter en in de prachtige Handelsbeurs en Opera. Boomtown 2022 wordt omgetoverd tot een heus dorp, waar gezelligheid en muziek primeren voor 3500 dagelijkse bezoekers.

Als muzikaal ontdekkingsfestival zet Boomtown zwaar in op de toekomst. Muzikaal ligt onze focus op jong talent, de rijke Gentse muziekscene en beloftevolle artiesten uit het buitenland. Wat de organisatie betreft, voeren we duurzaamheid opnieuw hoog in het vaandel. Het grootste deel van Boomtown is opnieuw gratis toegankelijk.

Functieomschrijving

Zonder vrijwilligers geen Boomtown, en dat kunnen we niet genoeg zeggen. Ons festival is op zoek naar heel wat helpende handen:

  • Team sfeerbeheer zorgt voor een vlotte flow en is het aanspreekpunt voor het publiek. Ticketcontrole aan de inkom, bewaking uitgang, bezoekers verwelkomen, de veiligheid in de gaten houden en mensen wegwijs tonen op het terrein, ... Het hoort er allemaal bij.
  • Het barteam voorziet de mensen van een fris getapte pint. We zoeken zowel handige tappers als vriendelijke barbedienden.
  • Het festivalterrein moet ook opgebouwd, afgebroken en ingericht worden, zowel door stoere stellingklimmers (m/v/x) als multitalenten met smaak voor decoratie en inrichting. Dat tweede is voor alle duidelijkheid géén zware arbeid.

Profiel

Iedereen met een hart voor muziek is welkom! Bar vanaf 16 jaar, sfeerbeheer en opbouw vanaf 18 jaar.

Aanbod

Naast de fantastische, vriendschappelijke sfeer voorzien we ook heerlijke catering, drankbonnen en een vrijwilligersvergoeding (36€/shift).

Solliciteren

Je kan je inschrijven via crew.boomtown.be.

Met verdere vragen kan je terecht bij crew@boomtown.be

Reageren voor: 20/07/2022
Solliciteren

Je kan je inschrijven via crew.boomtown.be.

Met verdere vragen kan je terecht bij crew@boomtown.be

Reageren voor: 20/07/2022
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen