Organisatie

Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende (FFO) is een van de grootste filmfestivals van Belgiƫ, dat zich onderscheidt met een uniek Vlaams filmprogramma en een inclusief, publieksvriendelijk, maar vooral sfeervol karakter. Tijdens tien dagen FFO transformeert Oostende in een bruisend stadsfestival waar internationale en nationale (film)professionals samenkomen en een omvangrijk publiek van zowel cinefielen als Oostendenaren en toeristen genieten van het grote aanbod aan films en events.

Functieomschrijving

Het team van Filmfestival Oostende is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om onze communicatiedienst redactioneel bij te staan.


Profiel

Naar wie zijn we op zoek?

Schrijf je graag en ben je een grote filmliefhebber? FFO is op zoek naar profielen met een vlotte pen die ons redactioneel willen ondersteunen met het schrijven van filmteksten voor de volgende editie van het festival.


Aanbod

Wat kan je verwachten?

Als vrijwilliger krijg je een unieke blik achter de schermen, werk je op een informele manier samen met verschillende mensen en kan je genieten een flinke portie films. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding, festivalpas (die je tijdens het festival onbeperkt toegang geeft tot alle filmvertoningen) en een FFO-goodiebag. Bovendien is vrijwilligerswerking bij een cultuur geƫngageerde vzw een echte meerwaarde op jouw cv! Win-Win!

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
West-Vlaanderen