Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Oxfam Wereldwinkel Tienen
Oxfam-Wereldwinkels vzw wil rechtvaardige regels voor de internationale handel. Want eerlijke handel geeft producenten in
het Zuiden sterke eigen benen en draagt op die manier bij tot duurzame ontwikkeling.
We maken mensen bewust van het onrecht in de wereldhandel via publiekscampagnes, acties met jongeren en scholen, en door te gaan praten met politici en bedrijven. En natuurlijk door onze 235 Oxfam-Wereldwinkels, speciaalzaken voor eerlijke handel.
Met het brede assortiment kwaliteitsproducten van ons huismerk Oxfam Fair Trade tonen we hoe het anders kan.
Achtduizend vrijwilligers verspreiden ons verhaal. Ze bemannen de Oxfam-Wereldwinkels, smeden banden met andere organisaties en laten mensen ontdekken wat eerlijke handel betekent.
Functie
Oxfam Wereldwinkel Tienen is op zoek naar enthousiaste medewerkers -jong & oud- om haar werking rond eerlijke handel te ondersteunen en verder bekend te maken. Heb jij zin om mee onze winkel open te houden? Of draag jij liever de boodschap uit naar scholen? Of heb jij een ander talent waarvan je overtuigd bent dat dit de werking ten goede komt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
De partners in het zuiden zullen je dankbaar zijn.
Profiel
Heb je wat vrije tijd die je in een betere wereld wil investeren?
Heb je talenten die je in een winkelwerking, vorming of eerder actiegericht kan inzetten?
Jong en oud zijn welkom, maar een hart voor het zuiden is noodzakelijk.
Aanbod
Een open organisatie waarin je zelf je taken en tijdsbesteding kiest, met de nodige ondersteuning en professionele vorming.
In onze organisatie kunnen jouw talenten groeien en zet je je in voor een betere verloning van de producenten in het zuiden.
Solliciteren
Contactpersoon: leen.jansen@dewallef.eu
Reageren voor: 01/01/2019

via email: tienen@oww.be of kom langs in onze winkel: Beauduinstraat 21, 3300 Tienen