Organisatie

Vlaams Architectuurinstituut

Het Vlaams Architectuurinstituut zoekt enthousiaste vrijwilligers om de activiteiten tijdens het Festival van de architectuur mee in goede banen te leiden.

Functieomschrijving

Van 14 t.e.m. 17 oktober organiseert het Vlaams Architectuurinstituut de derde editie van het Festival van de architectuur. Vier dagen lang lang presenteren we architectuur in al haar gedaantes. Want architectuur is meer dan alleen bouwen. Het multidisciplinair festival biedt niet alleen architecten maar ook kunstenaars, podiumartiesten, bouwers en denkers een platform om hun visie op architectuur te delen. Ben jij gepassioneerd door architectuur en kunst en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


We zijn op zoek naar helpende handen voor het onthaal van bezoekers tijdens verschillende activiteiten in Oostende op 15 en 16 oktober en tijdens de Dag van de architectuur op 17 oktober over heel Vlaanderen en Brussel.

Profiel

Iedereen met een hart voor architectuur en kunst, met een minimum leeftijd van 16 jaar.

Aanbod

Het Vlaams Architectuurinstituut voorziet een vrijwilligersvergoeding van 35,41 euro en betaalt je verplaatsingskosten. Als je helpt bij een activiteit, kan je de activiteit zelf ook volgen. Help je tijdens de Dag van de architectuur, dan vertoef je een hele dag in een van de honderd architectuurparels in Vlaanderen en Brussel.

Solliciteren

Geef hier je voorkeur door voor een activiteit en regio.

Reageren voor: 10/10/2021
Solliciteren

Geef hier je voorkeur door voor een activiteit en regio.

Reageren voor: 10/10/2021
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Andere