Profiel

Wat zoeken wij in jou als Spelbusvrijwilliger?
*Je bent minstens 18 jaar oud
*Je hebt ervaring met werken in teamverband
*Je hebt ervaring met werken in de sociale sector
*Je hebt ervaring met en kennis van internet

Organisatie

Gekkoo
Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die vrijetijdsactiviteiten met meerwaarde organiseert voor kinderen en jongeren. Wij organiseren onder andere speelpleinen, vakantiekampen met en zonder overnachting en een speelwerking op woensdagnamiddag. Dit alles wordt georganiseerd door een groep gemotiveerde vrijwilligers en ondersteund door een team van professionele medewerkers.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?
Vrijwilligersvergoeding tussen 17 en 30 euro per dag (1x uitrijden per dag: 17 euro, op woensdag 2x meerijden: 30 euro, helpen in het magazijn min. 3 uur: 21 euro)
Een afwisselende job met veel boeiende contacten
Een aangename, hartelijke en stimulerende werksfeer

Functieomschrijving

Als medewerker van de Spelbus ben je verantwoordelijk voor: orde en netheid van de Spelbus, uitlenen van speelgoed en informatie geven over Gekkoo en het Huis van het Kind. Je werkt samen in een team van Spelbus-medewerkers en –vrijwilligers en wordt ondersteund door onze vaste medewerker.

Ook zoeken we vrijwilligers die ervaren zijn in het rijden met een grote camionette en handige Harry's die speelgoed kunnen repareren.

Je bent bereid om aan een vormingsdag deel te nemen. Hier krijg je uitleg over de organisatie van de Spelbus, over het uitlenen van speelgoed en over de werking van het Huis van het Kind.
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen