Profiel

Filem’On zoekt sociale en gemotiveerde vrijwilligers met een interesse in film. Een jonge en dynamische omgeving in hartje Brussel is je ding.

Organisatie

Filem'On Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek
Vzw Filem'On wil film en beeld- en mediageletterdheid voor kinderen en jongeren (van 2 tot 15 jaar) van alle cultuur- en taalgemeenschappen in Brussel en Vlaanderen stimuleren. Jaarlijks organiseren we een festival in Brussel, dat deze editie zal plaatsvinden van 23 oktober tot en met 2 november 2019.

Aanbod

De locatiecoördinators leiden het hele festival lang (23 oktober - 2 november) een van onze vijf locaties en krijgen hiervoor een vrijwilligersvergoeding. Alle andere vrijwilligers worden vergoed met drank- en eetbonnen.

Functieomschrijving

Algemene taken:

Vrijwilligers bij Filem'On kunnen verschillende functies vervullen: het gastenonthaal, publieksonthaal, de workshops begeleiden, promotie voeren, de presentatie verzorgen, aan de bar staan of chauffeur zijn voor de gasten.

Locatiecoördinators:

Naast de algemene taken op het festival, zijn we ook op zoek naar locatiecoördinators. Ze zijn verantwoordelijk voor de groep vrijwilligers die zich op een van de vijf locaties bevinden.
Categorie
Artistiek
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest