Profiel

Voor meer informatie, nodigen wij u uit om de functiebeschrijving te raadplegen op de website van het OCMW.

Aanbod

WIJ BIEDEN


Een functie met verantwoordelijkheid in een stimulerende omgeving, een statutaire benoeming, doorlopende professionele vormingen, gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer, een vervoersbewijs van de MIVB via het systeem van de derdebetaler en/of de terugbetaling van het woon-werkverkeer met andere vormen van openbaar vervoer en/of een fietspremie, mogelijkheid tot telewerk, de mogelijkheid om een hospitalisatieverzekering af te sluiten tegen een gunstig tarief, de erkenning van opgedane ervaring (alle ervaringen in de publieke sector en maximum 6 jaar in de privésector), aantrekkelijk verlofkapitaal, verloning met taalpremie inbegrepen: € 5.586,86 bruto voor 6 jaar ervaring en € 6.018,50 bruto voor 9 jaar ervaring.

Functieomschrijving

Het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek organiseert een vergelijkend statutair aanwervingsexamen voor de functie van directeur van de sociale departementen (m/v/x).


BELANGRIJKSTE OPDRACHTEN


Als integraal onderdeel van het directiecomité stimuleert en ontwikkelt u het sociale beleid van de autoriteiten van het OCMW.


In overeenstemming met de ordonnantie van 14 maart 2019, die de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de openbare centra voor maatschappelijk welzijn heeft gewijzigd, staat u in voor de vertaling van de strategische doelstellingen van het bestuur in een operationeel plan en de uitvoering daarvan. Hiervoor stelt u beheers- en rapporteringsinstrumenten in.


U leidt de sociale departementen (+ -270 werknemers) en waakt tegelijkertijd over de naleving van de wetten en de kwaliteit van de openbare dienstverlening. Als motor van verandering, verenigt u de teams rond de doelstellingen die gedefinieerd zijn in het programma van het mandaat en coördineert u de acties.


U vertegenwoordigt het bestuur bij de verschillende bijzondere comités en bij de externe partners van het bestuur.


Voor meer informatie, nodigen wij u uit om de functiebeschrijving te raadplegen op de website van het OCMW.

Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest