Voltijds Vast


Organisatie
Mu.ZEE vzw
Mu.ZEE vzw is hét kunstmuseum aan zee voor Belgische kunst. Het museum, een instelling van de Vlaamse Gemeenschap en de Stad Oostende, toont, verzamelt, beheert, digitaliseert en bestudeert beeldende kunst van de 19e eeuw tot en met vandaag. Het museum laat haar unieke collectie Belgische kunst met het internationale kunstenveld aansluiten en toont de verbindingen tussen moderne en hedendaagse kunst.
Het museum is een open huis voor kunst aan zee, een dynamische en gastvrije ontmoetingsplek voor verschillende culturen en generaties. Op deze manier stimuleert Mu.ZEE vanuit een denken over diversiteit, een gemeenschappelijk en duurzaam zorgen voor kunst en erfgoed.
Mu.ZEE VZW is een jonge dynamische organisatie, die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat.
Functie
Je bent verantwoordelijk voor de interne bewakingsdienst en geeft leiding aan een team van een 15-tal bewakingsagenten en onthaalmedewerkers (museumshop, kassa), je coacht en motiveert hen.
Samen met de bewakingsagenten sta je in voor het toezicht op de veiligheid van de museumobjecten, het gebouw en de bezoekers. Samen met de onthaalmedewerkers sta je in voor een publieksvriendelijk onthaal en een aangenaam bezoek aan het museum. Als teamleider ben je de drijvende kracht van een team dat dag in, dag uit kwaliteitsvolle service geeft aan de museumbezoekers en graag zorg draagt voor de museumcollectie en tijdelijke tentoonstellingen.
Profiel
- Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eigenheid van de functie en je geniet de burgerlijke en politieke rechten, dit betekent ook voldoen aan de persoonsvoorwaarden bepaald in art 61 van de Wet Private Veiligheid van 2 okt 2017
- Je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende welzijn van de werknemers op het werk
- Je hebt een blanco strafregister en kan dit bewijzen door een uittreksel uit het strafregister attest art. 596.1 voor te leggen dat maximum 6 maand oud is bij aanwerving
- Je bent bij voorkeur in het bezit van een bekwaamheidsattest strategisch leidinggevende (=vroegere leidinggevende A in de bewaking + bijscholing nieuwe wet).
- Wanneer je dit attest niet bezit, behaal je dit attest binnen een termijn van 1 jaar na aanwerving en ben je in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent of beschik je reeds over het attest “erfgoedbewaker”
- Ervaring als leidinggevende is een pluspunt
- Museale ervaring is een pluspunt
- Inschrijven voor de selectie betekent dat de kandidaat zich akkoord verklaart voor het voeren van een veiligheidsonderzoek met het oog op het behalen van de identificatiekaart uitvoerende bewaking, voor het geval er ingesprongen moet worden bij het team door onverwachte afwezigheden of bijzonder drukke dagen.
- Je hebt bij voorkeur een opleiding op het niveau van bachelor (graduaat) gevolgd of gelijkwaardig door werkervaring
Aanbod
Mu.ZEE vzw biedt je een bijzonder fijne en positieve werkomgeving aan, waar je een regelmatig werkritme zal hebben en dit binnen een maatschappelijk relevante context.
Mu.ZEE vzw biedt een voltijdse tewerkstelling in een contract onbepaalde duur met een verloning op B niveau, die minimaal beantwoordt aan de afspraken in het Paritair Comité van de socio-culturele sector (PC 329.01). Het jaarlijks salaris (geïndexeerd) gaat van 29.529,37 euro tot 39.856,11 euro (salarisschaal B1), afhankelijk van de voorgelegde anciënniteit.
Daarnaast biedt Mu.ZEE maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, vergoeding woon-werkverkeer, terugbetaling fietsverkeer.
Solliciteren
Contactpersoon: Eline De Cloedt
Reageren voor: 19/08/2019

Stuur je gemotiveerd schrijven, curriculum vitae en kopie van de vereiste attesten naar vacatures@muzee.be ten laatste op 18 augustus 2019. Het selectieprogramma zal bestaan uit: - selectie op motivatiebrief en curriculum vitae - schriftelijke selectie en/of mondelinge selectie, voorzien op 5 september 2019 - mogelijks assessment Mu.ZEE draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. Je wordt geselecteerd op basis van competenties. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend ongeacht geslacht, afkomst of handicap.