Organisatie

Festival van Vlaanderen Mechelen/Kempen

Lunalia, het voorjaarsfestival van het Festival van Vlaanderen Mechelen, staat volledig in het teken van ‘De harten van Europa’. In het voorjaar van 2024 neemt België het Europees voorzitterschap op zich. Mechelen neemt logischerwijze Europa als uitgangspunt voor het stadsfestival dat voorjaar: Construct Europe. Lunalia speelt hierop in met een motto dat de meerstemmigheid van Europa belicht. Van 18 april tot 5 mei palmt Lunalia Mechelen in, en kun je luisteren naar De bonkende harten van Europa.

Tijdens Lunalia worden meer dan 10 concerten en twee muziektheaterproducties gepresenteerd in de Mechelse binnenstad. Zin om dit mee te realiseren? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken namelijk gemotiveerde festivalvrijwilligers!

Functieomschrijving

Wij zoeken vrijwilligers in de periode van 16 april tot 5 mei, o.a. op 16 april om mee te helpen tijdens de opbouw van het openingsconcert. Voorbeelden van taken zijn de zaal klaar zetten en het in- en uitladen van de vrachtwagen.
Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrijwilligers om tijdens de lift off, het gratis openingsfeest van Lunalia, op 20 april te komen helpen om alles in goede banen te leiden. Voorbeelden van deze taken zijn het verwelkomen van gasten en het begeleiden van gasten en artiesten.

Profiel

Wij zijn op zoek naar festivalvrijwilligers om tijdens de festivalperiode alles in goede banen te leiden (van 16 april tot en met 5 mei in Mechelen).

Aanbod

In ruil voor je hulp tijdens de concerten krijg je een vrijwilligersvergoeding van 7,50 euro per uur. Ook je vervoerskosten krijg je terugbetaald.

Solliciteren

Schrijf je in via dit formulier: https://forms.office.com/e/Cx8cGDcF8j

Reageren voor: 06/05/2024
Solliciteren

Schrijf je in via dit formulier: https://forms.office.com/e/Cx8cGDcF8j

Reageren voor: 06/05/2024
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Antwerpen