Voltijds Vast


Organisatie
Ticketmatic
Ticketmatic helpt zalen met innovatieve ticketing en marketing software. Ticketmatic groeit snel en is een toonaangevende ticketing software leverancier die vele miljoenen tickets per jaar verwerkt.
Functie
Tevreden klanten zijn het allerbelangrijkste voor elke firma. Dit is een geweldige kans om aan boord te komen bij een snel groeiende firma en verantwoordelijk te zijn voor het optimaal ondersteunen van onze klanten bij het gebruik van Ticketmatic.

De Ticketing support manager leidt een team (3-6 personen) dat volledig gericht is op het opbouwen van goede relaties met klanten en de tevredenheid van de klanten zo hoog mogelijk te krijgen. Het team is het eerste contact voor alle Ticketmatic klanten en begeleidt de klanten door de meest kritische fases van de samenwerking. Je coördineert ook de onboarding projecten voor nieuwe klanten.

Vanuit vroegere ervaring ken je de context waarin onze klanten werken, en daardoor kan je perfect met hen meedenken en samen oplossingen uitwerken.

Je werkt nauw samen met Sales en Consultants. Je hebt affiniteit met technologie en je houdt er van om met mensen samen te werken. Je hebt uitstekende communicatie vaardigheden en bent altijd klaar om dat extra stapje te zetten voor elke klant.
Profiel
Verantwoordelijkheden

* Ontwikkelen van een goed-functionerend team dat verantwoordelijk is voor tevredenheid van de klanten. Zorgen dat de team medewerkers door klanten gezien worden als vertrouwde adviseurs.

* Vastleggen en onderhouden van best practices rond het onboarden van nieuwe klanten. Dit omvat planning, training, opzetten van support and het oplossen van issues, in nauwe samenwerking met het team consultants.

* Zorgen dat het team goed samenwerkt met Sales zodat upselling opportuniteiten niet verloren gaan

* Zorg dragen voor kwaliteit in de dienstverlening, terwijl toch de efficientie niet uit het oog verloren wordt

* Zorgen dat tijdsbesteding en onkosten van het team correct en tijdig geregistreerd en gerapporteerd worden

Vaardigheden

* Ervaring in de culturele sector (ticketing, klant relatie)

* Ervaring als people manager

* Affiniteit met technologie

* Goede communicatievaardigheden in Nederlands, Frans en Engels (zowel verbaal als geschreven)

* Bachelor diploma of hoger
Aanbod
Competitief salaris met extra-legale voordelen.
Solliciteren
Contactpersoon: Bart De Man
Reageren voor: 12/12/2017

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar 60bdeee543ef01@apply.breezy.hr