Organisatie

Theater Elckerlyc

Frankrijklei 85-87

Functieomschrijving

Binnen de technische ploeg van Theater Elckerlyc en eventlocatie O.L.V. van Gratiekerk zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker met een sterke kennis van elektriciteit en theatertechnieken. De zeer specifieke aard van onze activiteiten vereist een grote inzetbaarheid op verschillende domeinen. Zo zal je actief worden ingeschakeld bij het onderhoud van de gebouwen, burelen, vergaderruimtes, ontvangst- en theaterzalen. Alsook bij de technische ondersteuning van de evenementen die in beide zalen kunnen plaatsvinden. Je werkt in echt teamverband en springt waar nodig andere collega’s bij binnen hun vak domein.

Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een voltijds theatertechnieker:

- Je staat in voor de technisch-organisatorische begeleiding van diverse activiteiten en evenementen zoals theatervoorstellingen, concerten, lezingen, filmvertoningen, festivals etc. Er passeren per seizoen een 180 à 200 activiteiten de revue: variatie troef!

- Je bent veelzijdig en creatief. Occasioneel sta je in voor zowel ontwerp als uitvoering van een audiovisueel totaalproject en dan komt jouw technische bagage goed van pas.

- Steek je graag de handen uit de mouwen? Dat treft: het technisch onderhoud van het gebouw en zijn uitrusting vallen nl. ook onder jou verantwoordelijkheid.

- Naast uitvoerende werkzaamheden ben je ook betrokken bij de strategische meerjarige onderhouds- en renovatieplanning.

- Je spreekt af met huurders en gebruikers (verenigingen en professionele gezelschappen) van de zalen om alle technische noden door te spreken.

ALS THEATERTECHNICUS ZIET JOUW DAG ER ZO UIT:

Een muziek- of theatervoorstelling of een congres op de agenda? In Theater Elckerlyc? Of misschien in de Eventlocatie O.L.V. van Gratiekerk? Dan ben je samen met een polyvalent technisch team verantwoordelijk voor een vlot verloop van de podiumactiviteiten!

“Een technische duizendpoot.” Zo noemen ze jou wel eens. Maar eigenlijk ben jij vooral veelzijdig. Tijdens de op- en afbouw van de voorstellingen en congressen gebruik jij jouw technische kennis en ervaring. Ook de bediening van de audiovisuele apparaten ken je door en door. Communicatie draag je hoog in het vaandel. Jij bent het aanspreekpunt voor alle technische vragen van de klant tijdens het evenement. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Onderhoudswerken?

Check. Herstellingswerken? Check. Opruimen? Check. Jij gaat aan de slag!

Jouw job gaat verder dan enkel technische handelingen. Je denkt ook actief mee om de werking nog te verbeteren! Een suggestie in het belang van het onderhoudsbudget? Dat horen we graag. Ook adviseer jij ons over wisselstukken, gereedschap en toestellen.

Profiel

Flexibiliteit is voor jou een sleutelwoord: De uitdagingen; storingen, herstellingen… komen hier zelden op bestelling. Wanneer ‘het licht ook uitvalt’: jij staat klaar om gevat en daadkrachtig in te grijpen. Een theater draaiende houden is geen nine to five job, wel een breed engagement. Jouw flexibele mindset garandeert de artiesten en bezoekers het comfort en de veiligheid die ze verdienen.

Als kenner weet jij als geen ander dat technische apparatuur zijn waarde heeft. Je kijkt dan ook toe op het correct gebruik, onderhoud en verzorging van de (theater) technische infrastructuur. Zo hou je ook de activiteiten veilig!

Jij volgt podiumactiviteiten minutieus op, je werkt met plezier met een stipte planning en kent de procedures om juist te werken met technische apparatuur.

‘s Avonds of tijdens weekends werken? Dat is voor jou geen probleem. Jij bent beschikbaar op deze momenten.

Je hebt ervaring in deze of een soortgelijke technische functie, hebt kennis over het onderhouden en beheren van een gebouw, en bij voorkeur een achtergrond in de elektrotechniek. Je hebt goede praktische vaardigheden en kunt werken met Google Workspace. Affiniteit met de theater/culturele sector is een voordeel.

Aanbod

… heel wat zekerheid: om te beginnen een voltijds contract van onbepaalde duur, met onmiddellijke indiensttreding en een marktconforme verloning.

- …een variabele werktijdregeling waarin de balans tussen werk en privé bewaakt wordt.

- …je komt terecht in een klein en familiaal team. We zorgen voor een warme verwelkoming!

- …een boeiende, uitdagende en gevarieerde werkomgeving met verantwoordelijkheid in een dynamische onderneming actief in de evenementen- en cultuursector.

- …gezellige en informele werksfeer binnen een dynamisch werkveld.

- …glijdend werkrooster

- … gegarandeerd vlotte woon-werk verplaatsingen: we zijn enorm goed bereikbaar via de verschillende openbare vervoersmiddelen.

- …ruime opleidings- en ontwikkelingskansen met doorgroeimogelijkheden.

- … vanzelfsprekend een mooi vast loon, inclusief dito extralegale voordelen

- maaltijdcheques van 8 euro per dag

Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen