Organisatie

Gemeente Sint-Gillis-Waas

In Sint-Gillis-Waas zijn natuur, toerisme, wonen en het verenigingsleven echte troeven. Werk jij mee aan een goede dienstverlening voor onze meer dan 19.000 inwoners?

Functieomschrijving

Je zorgt ervoor dat evenementen zowel op theatertechnisch vlak als op vlak van veiligheid vlekkeloos verlopen in gemeenschapscentrum De Route. Daarnaast doe je ook de algemene planning van de theatertechniek in functie van de opeenvolging van de activiteiten en beschikbare zalen. Je spreekt af met gebruikers (verenigingen en professionele gezelschappen).

Profiel

Ben jij flexibel om te werken in het weekend en ’s avonds? Heb jij een basis aan geluids- en belichtingstechniek in de vingers? Kan je vlot omgaan met mensen, dan zijn wij op zoek naar jou. Voor deze functie vragen wij minimaal een diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld diploma.

Aanbod

Contract onbepaalde duur, 32 vakantiedagen en een glijdend werkrooster, boeiende en gevarieerde werkomgeving, alle relevante en voor maximaal 8 jaar niet-relevante ervaring telt mee voor het salaris, maaltijdcheques van 8 euro, ruime opleidings- en ontwikkelingskansen, bijkomende extralegale voordelen zoals fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en abonnement openbaar vervoer, stabiele werkgever, sport op het werk, een wervingsreserve van 2 jaar voor de niet gekozen geslaagde kandidaten.

Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen