Voltijds Vast


Organisatie
Gemeentebsetuur Mol
Gemeentebestuur Mol is een dynamische organisatie waar in totaal een 750-tal medewerkers zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor het welzijn van onze 36.500 inwoners. Ook op inwoners van de buurgemeenten heeft onze gemeente een grote aantrekkingskracht. Het attractieve decor van natuur en water, gecombineerd met eindeloze vrijetijdsmogelijkheden, maken van Mol een pittige woon-, leef-, werk- en recreatiegemeente.
Functie
Heb jij een passie voor de theatertechnische wereld? Hou je van een afwisselend takenpakket en werkrooster? Twijfel dan niet en stel je kandidaat voor deze functie.

Cultuurcentrum 't Getouw organiseert elk seizoen een 85-tal podiumvoorstellingen en zorgt steeds voor een kwalitatief, breed en gevarieerd aanbod: van theater tot film, muziek en cabaret, van tentoonstellingen en cursussen tot school- en familievoorstellingen.

Als theatertechnicus van ons cultuurcentrum maak je deel uit van een team van een vijftal technische medewerkers. Samen met je collega’s sta je in voor het voorbereiden, opvolgen, organiseren en leveren van technische ondersteuning van de geplande activiteiten van Cultuurcentrum 't Getouw en van ‘derden’ zoals andere gemeentediensten, verenigingen, scholen en commerciële organisaties. Dit voornamelijk in Schouwburg Rex en Zaal ’t Getouw, maar ook op andere locaties. Je onderhoudt de materialen en infrastructuur en beschikt over een goede kennis van podiumtechnieken zoals licht, geluid, beeld, netwerken en veiligheidsaspecten. Je bent flexibel inzetbaar en je kan ook zelfstandig werken in deze dynamische en creatieve omgeving. Je werkt onder leiding van de hoofdtheatertechnieker.
Profiel
Je dient in het bezit te zijn van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs, bij voorkeur in een technische richting. Een extra opleiding podium- of theatertechnieken is een pluspunt.
Aanbod
- Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
- Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
- Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
- Flexibele werkuren (ook weekend- en avondwerk)
- Een filevrij te bereiken werkplaats
- Interne en externe opleidingsmogelijkheden
- Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)
Solliciteren
Contactpersoon: Stephanie Jansen
Reageren voor: 25/02/2019

Bezorg ons ten laatste op 24 februari 2019 je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van het vereiste diploma bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Er wordt een wervingsreserve aangelegd.