Organisatie

Amplo

Amplo breidt uit. Wij zijn een toonaangevende en betrouwbare HR-expert voor artiesten, technici en andere beroepen in de creatieve sector.

Wat is dat juist, de creatieve sector? Die omvat de audiovisuele industrie, beeldende kunst, communicatie, design, musea & erfgoed, gaming, gedrukte en digitale media, mode, muziek, content creation, nieuwe media, dans en podiumkunsten. Deze sectoren hebben meer dan ooit nood aan ondersteuning en expertise.

Om die ondersteuning te bieden zoeken we een Team Manager voor dit nieuwe kantoor in Brussel. Liefst iemand die gemotiveerd is om zich te smijten ter ondersteuning van de teamleden van het kantoor en de duizenden freelance creatives die op Amplo beroep doen.

Functieomschrijving

Om deze ondersteuning te verzekeren zijn we op zoek naar een Team Manager voor het Amplo kantoor te Brussel. Een gemotiveerd iemand die het team en de freelancers die dagelijks beroep doen om Amplo wil ondersteunen.

Profiel

Je zorgt voor een optimale teambezetting en coördineert de werkzaamheden op het kantoor. Je ondersteunt je team in de dagdagelijkse taken waar nodig. Je geeft coachend leiding en volgt het behalen van doelstellingen, KPI’s actief op via regelmatige afstemmings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Je ondersteunt je medewerkers in hun ontwikkeling, stimuleert kennisoverdracht en zet hen in op hun talenten.

Je gaat actief op zoek naar commerciële opportuniteiten, en bouwt langdurige vertrouwensrelaties op met klanten en opdrachtgevers.

Je stelt jaarlijks het budgetplan op met focus op duurzame en rendabele groei en vertaalt dit in concrete acties.

Jouw waarden matchen met die van Amplo (samenwerking, proactiviteit, enthousiasme, authenticiteit en kwaliteit).

Aanbod

Marktconform salaris

Forfaitaire onkostenvergoeding

Bonussysteem (op basis van teamdoelen)

Groeps- en hospitalisatieverzekering

Bedrijfswagen en tankkaart overeenkomstig onze Carpolicy

Maaltijdcheques t.w.v. € 7,74 per gewerkte dag

Een vast contract in fulltime dienstverband voor Amplo, de afdeling van Agilitas Group die zich bezighoudt met de creatieve sector.

Komt het goed?

Bovendien investeert Amplo in jou. Je leert van ons alles wat je moet weten over de job via:

On-the-job-training,

een modulaire basisopleiding,

en regelmatige juridische en thematische bijscholing.

Zo verwerf je op korte termijn professionele kennis en ontwikkel je de nodige basisvaardigheden.

Je krijgt een unieke inkijk in de creatieve sectoren en toegang tot een gigantisch netwerk in alle mogelijke uithoeken van de creatieve wereld.

Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen