Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Be-Part, Platform voor Actuele Kunst
Be-Part, Platform voor actuele kunst is een internationaal laboratorium voor de creatie en verspreiding van hedendaagse kunst, met een werking in Kortrijk en Waregem. Gericht op beeldende kunst, kent het ook een belangrijke plaats en aandacht toe aan de raakvlakken en interacties met andere disciplines, om zo actuele kunst voor te stellen in al zijn diversiteit, en het publiek te laten kennismaken met de recente ontwikkelingen en debatten in de kunstwereld.
Functie
Als suppoost ben je het aanspreekpunt voor bezoekers en sta je in voor het toezicht in het museum. Je maakt hen wegwijs in het gebouw en helpt hen bij vragen.
Profiel
Idealiter heb je interesse in beeldende kunst, een portie engagement & een vlotte, enthousiaste vertelstijl. Je kan je op regelmatige basis beschikbaar maken om een dag te komen werken van 11u00 tot 17u00 op onze werkplaats in Waregem of van 14u00 tot 18u00 op onze werkplaats in Kortrijk.
Aanbod
- Je maakt deel uit van een enthousiast en vriendelijk team
- Je kan deel uitmaken van het unieke parcours van Be-Part
- Je werkt in een inspirerende werkomgeving met veel menselijk contact
- Je krijgt een vrijwilligersvergoeding
- Een unieke ervaring!
Solliciteren
Contactpersoon: Lara Verlinde
Reageren voor: 01/09/2019

Stuur je sollicitatie/ motivatie naar info@be-part.be of maak een afspraak. Je kan ons bereiken op het nummer 056 62 94 10.