Organisatie

Bozar

Het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) groeide de jongste jaren uit tot een toonaangevend cultuurhuis in het hart van Europa. Een multidisciplinair programma van tentoonstellingen, concerten, film, podiumkunsten, literatuur en architectuur koppelt het culturele erfgoed aan creatie, en wereldculturen aan de artistieke actualiteit in ons land.

Functieomschrijving

  • In samenwerking met de collega's van het departement Institutional Relations en de Manager verzamel je alle artistieke en financiële informatie die nodig is voor het opstellen van subsidieaanvragen op structureel en thematisch niveau, op federaal, gemeenschaps- en regionaal niveau, met een focus op de Franstalige Belgische instellingen.
  • Je staat in voor het indienen, opvolgen en afhandelen van deze dossiers bij de federale overheid, gewesten en gemeenschappen.
  • Je zoekt naar mogelijkheden en aanbestedingen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het artistieke programma van Bozar, als onderdeel van de algemene strategie.
  • Je ondersteunt de andere leden van het team bij de administratie van Belgische, Europese en internationale subsidies en bij het opstellen van financiële rapporten over subsidieaanvragen en de automatisering hiervan.

Profiel

- Je hebt een Master in Politieke Wetenschappen, Cultuurmanagement, Bestuurskunde of een vergelijkbaar vakgebied.

- Je hebt minstens drie jaar ervaring op het gebied van overheidssubsidies

- Je bent tweetalig NL/FR met een goede kennis van het Engels

- Je hebt een goede kennis van de verschillende niveaus van het Belgische staatsbestel en de overheidsadministratie.

- Je hebt interesse in cultuur en politieke vraagstukken

- Ervaring in het managen van Europese projecten is een pluspunt

- Je hebt een uitstekende kennis van Microsoft Office en de bijbehorende tools, evenals de koppeling met andere software (CRM; AI-tools).

- Administratief werk schrikt je niet af.

Aanbod

  • Een voltijds contract van bepaalde duur, tot 31 december 2024
  • Maaltijdcheques
  • Een groepsverzekering
  • Het woon/werkverkeer met openbaar vervoer 100% vergoed
  • In het systeem van de functieclassificatie van het Paleis voor Schone Kunsten wordt deze functie benoemd als ‘Subventions Officer’. Ze bevindt zich in Klasse 5.
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest