Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Explore.Brussels vzw
Explore.Brussels is een netwerk van Brusselse organisaties voor thematisch toerisme dat ARAU, Arkadia, Brussel Babbelt, Pro Velo en La Fonderie groepeert. Samen werken de organisaties ieder jaar een programma met geleide bezoeken uit. Ze hebben elk een eigen en aanvullende kijk op de stad en organiseren bezoeken en rondleidingen te voet, met de bus of met de fiets. Sinds 2017 organiseert Explore.Brussels ieder jaar in maart het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival, dat bezoekers de kans biedt om het art nouveau en art deco erfgoed van Brussel te ontdekken. Tijdens dit festival openen zo'n vijftien gebouwen per weekend uitzonderlijk hun deuren.
Functie
Explore.Brussels vzw is voor het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival 2020 op zoek naar een student(e) om te werken als onthaalmedewerker tijdens de 3 weekends van het festival in maart, en 3 dagen in de weken voorafgaand aan deze weekends (die weekdag wordt samen bepaald).
Sector(en): geleide bezoeken – cultureel toerisme
Taken: contacten met het publiek (telefonisch en persoonlijk), beheer van reservaties en e-mails.
Profiel
Je studeert cultuurwetenschappen, vertalen, communicatie, toerisme of kunstgeschiedenis en je hebt belangstelling voor cultuur in het algemeen. Je gaat graag met mensen om, je kunt tegen stress, bent drietalig NL/FR/EN en wilt ervaring opdoen met de organisatie van culturele evenementen.
Aanbod
Studentenjob.
Weekends van 14-15, 21-22 en 28-29 maart 2020 + 1 weekdag in iedere week voorafgaand aan deze weekends (dus 9 dagen in totaal).
10€ bruto par uur.
Solliciteren
Contactpersoon: Dominika Figini Kasprzyk
Reageren voor: 10/12/2019

Stuur je cv en begeleidende brief vóór dinsdag 10 december om 17 uur naar dominika@explore.brussels. De weerhouden kandidaten zullen voor een gesprek worden uitgenodigd in de week van 16 tot 20 december 2019.