Organisatie

Bazaar Trottoir

Bazaar Trottoir is een dynamische en ietwat alternatieve gidsenorganisatie die je de stal wil laten beleven.

Ondertussen zijn we actief in Brussel, Antwerpen en nu ook Oostende. In Brussel bieden we de meeste thema's aan zoals Street Art, Ecotours, Bierwandelingen of rond vrouwelijk ondernemerschap. In Oostende willen we vooral de Street Art wandelingen gaan uitbouwen.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een aantal gidsen om mee de Street Art wandelingen van Bazaar Trottoir te begeleiden.

Je neemt een groep mee op sleeptouw door Oostende gedurende een tweetal uur, soms ook langer. Je kan met passie vertellen over de kunstwerken, kunstenaars en af en toe ook wat meer over de buurt waar we zijn.

Profiel

Ervaring is op zich minder van belang, vooral voeling en passie voor Oostende zijn belangrijk. We zijn vooral op zoek naar gidsen die hier wonen en van uit eigen ervaring kunnen vertellen wat hier allemaal gebeurt. Krijg je de vraag waar je iets kan gaan drinken dan ken je meteen heel wat opties.

Een specifieke opleiding is ook niet nodig, wel de goesting om voor een groep te staan, de voeling en flexibiliteit om je te kunnen aanpassen, met verschillende mensen kunnen spreken. Het doel van Bazaar Trottoir is om de bezoekers in contact te brengen met ondernemers, organisaties,... Die verbindende en inspirerende factor is veel belangrijker.

Ben je iemand die ook luistert naar je groep, en niet enkel jezelf graag hoort praten? Iemand enthousiast, gedreven en gepassioneerd. En ook wat humor?

Contacteer me dan!

We zoeken gidsen voor zowel tijdens de week (ook 's avonds) als het weekend. Zoek je een leuke extra dan is dit misschien ideaal. Bij voorkeur woon je ook in Oostende of ken je de stad goed.

Wat zoeken we niet, dat zijn de "klassieke" gidsen die vertrekken vanuit kennis en niet vanuit de groep of de stad. Bij Bazaar Trottoir weten we waarover we spreken, een historisch kader is vaak aangewezen, maar het moet ook op een luchtige manier kunnen overgebracht worden naar een breed publiek. Ook niet mensen die hier hun vast inkomen van willen maken, dit kunnen we jammer genoeg nog niet garanderen.


Aanbod

Een toffe organisatie, die zich nog volop aan het ontwikkelen is. Misschien kunnen we ons wel de uitdagers van de markt noemen. Verwacht hier dan ook de dynamiek van een start up met trail and error, minder de vaste structuren.

Een aantal gidsbeurten per maand, afhankelijk van je beschikbaarheid.

Solliciteren

Stuur een mailtje naar hello@bazaartrottoir.be met je motivatie waarom jij onze nieuwe Street Art gids moet worden.
Stel gerust ook je vragen via deze weg.

Reageren voor: 31/08/2024
Solliciteren

Stuur een mailtje naar hello@bazaartrottoir.be met je motivatie waarom jij onze nieuwe Street Art gids moet worden.
Stel gerust ook je vragen via deze weg.

Reageren voor: 31/08/2024
Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Freelance
Regio
West-Vlaanderen