Voltijds Stage


Organisatie
Miramiro vzw
Miramiro organiseert jaarlijks een vierdaags, (inter)nationaal festival tijdens de Gentse Feesten, met een focus op circus en kunst in de publieke ruimte. De voorstellingen gaan door op verschillende binnen- en buitenlocaties.
Functie
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, werklustige studenten/afgestudeerden met een passie voor cultuur. Tijdens jouw stage bij Miramiro zal je aan het werk gezet worden in het productieluik en de communicatie van het festival. De stage zal doorgaan in de periode maart - juni/juli.

Takenpakket stage:
- Voorbereiding festival: contact met (inter)nationale artiesten mbt fotomateriaal, promoteksten, info over verblijf, maaltijden, technische fiches, etc.
- Gegevens artiesten en personeel ontvangen en verwerken in festival software: maaltijden, badges, taken, planningen, uurschema's, etc.
- Voorbereiding onthaal artiesten en gasten.
- Personeel: planningen opmaken, vacatures verspreiden, etc.
- Samenstellen programmaboekje, contact met grafisch bureau en nalezen proefversies.
- Opvolgen en posten op sociale media, website updaten en voorstellingen invoeren.
- Invoeren voorstellingen op externe websites.
Profiel
Profiel:
Organiseren en plannen zit in je bloed. Je beheerst de Nederlandse taal goed, sociale skills zijn een must. Aangezien we met veel internationale gezelschappen werken is beheersing van de Franse en Engelse taal een groot pluspunt. Je kan zelfstandig aan het werk en kan om met verantwoordelijkheid. Je bent op de hoogte van de wondere wereld van sociale media en het internet. Je bent creatief met woorden en hebt een vlotte pen.
Aanbod
Wij bieden een zeer leerrijke en gevarieerde ervaring in een klein, gedreven team.
Solliciteren
Contactpersoon: Steven De Jonge
Reageren voor: 01/02/2020

Indien interesse of vragen mag je mailen naar steven@miramiro.be.