Organisatie

Jeugd- en Muziekcentrum Kinky Star

Jeugd- en muziekcentrum Kinky Star vzw werd opgericht in 1997 en is sindsdien uitgegroeid tot een synoniem voor underground entertainment van de beste kwaliteit. Met elk jaar meer dan 300 bands in onze club is Kinky Star een vaste waarde in de Gentse muziekscene. Daarnaast heeft de Kinky Star ook verschillende projecten waarbij jonge muzikanten, bands en cultureel ondernemers gecoacht worden.

Functieomschrijving

Als productiewerker zorg jij ervoor dat muzikanten, techniekers en publiek de time of their laaif beleven. We zoeken specifiek iemand die mee kan werken aan de Gentse Feesten, wanneer we 10 dagen lang 4 gratis optredens per avond organiseren met een heel bijzondere programmatie! Dit houdt in dat je zowel productie- als communicatietaken op je neemt, de voorbereiding mee in goede banen leidt (onder begeleiding van het team), de vrijwilligers brieft en tijdens de Gentse Feesten zelf een aantal dagen productiemedewerker on site bent.

Profiel

Jij:

- hebt een passie voor alternatieve muziek en cultuur

- kan goed zelfstandig werken en communiceert goed naar je team.

- kan een paar dagen per week werken vanuit centrum Gent (flexibel schema, kan afgewisseld worden met thuiswerk)

- kickt erop om structuur in de chaos te brengen

- bent vlot met social media

- bent beschikbaar voor een stage in het voorjaar 2023 (maart-juli) + je bent ook vrij tijdens de Gentse Feesten zelf (14-23 juli)

- hebt vooral heel veel goesting om mee te draaien in dit legendarisch kot aan de Vlasmarkt!

We beseffen dat dit geen ideale periode is voor de meeste studenten door de examenperiode. We zijn dan ook heel flexibel in wanneer je werkt. Later dan maart starten kan zeker, maar je moet je wel vrij kunnen maken tijdens de Gentse Feesten zelf + tijdens de opbouwweek.

Aanbod

Een gevarieerde stage met persoonlijke begeleiding waar je veel zelf in handen mag nemen. En eerste rij op een resem geweldige concerten, natuurlijk!

Je hoeft voor ons zeker geen ervaring te hebben in productie of andere vlakken van eventorganisatie, we leren je heel graag de kneepjes van het vak! Maar het kan geen kwaad als je al eens de binnenkant van een concertzaal hebt gezien ;-)

Solliciteren

Stel jezelf voor via lindsi.dendauw@kinkystar.com

Reageren voor: 15/02/2023
Solliciteren

Stel jezelf voor via lindsi.dendauw@kinkystar.com

Reageren voor: 15/02/2023
Categorie
Techniek en productie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen