Organisatie

Cultureel Centrum Meulestede

Het Cultureel Centrum Meulestede is een ontmoetingsplaats voor de bewoners en bezoekers van de wijk Meulestede. Het biedt een complex van zalen en lokalen aan die polyvalent kunnen benut worden. De binnenplaats is een aantrekkelijk evenementenplein met openluchtpodium. Al deze faciliteiten vormen een belangrijke toegevoegde waarde binnen de wijkwerking, het stadsvernieuwingsproject ‘Muide Meulestede Morgen’ en de herwaardering van de ‘Kop van Meulestede’.

De activiteiten zijn van uiteenlopende aard: culturele voordrachten, theater-en muziekvoorstellingen, recepties, fototentoonstellingen, privé en familiefeesten.

De idyllische kerk van Meulestede heeft een nieuwe bestemming maakt nu deel uit van Cultureel Centrum Meulestede. De stemmige locatie leent zich uitstekend voor socio-culturele activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en buurtactiviteiten.

Cultureel Centrum Meulestede is een startende onderneming. Dit heeft als belangrijkste voordeel dat er enorm veel ruimte is om nieuwe dingen uit te testen en te ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar personen die de culturele programmatie van begin tot einde mee vorm geven. Personen die durven meedenken, maar ook niet bang zijn om effectief de handen uit de mouwen te steken.

Je krijgt de kans om toe te werken naar een hoogtepunt en gedurende de rit een netwerk en kennis uit te bouwen.

Iedereen die denkt een meerwaarde te kunnen bieden bij de ontwikkeling van dit 'nieuwe' culturele centrum, mag ons contacteren.

Functieomschrijving

Cultureel Centrum Meulestede is op zoek naar een stagiair cultuur management die hulp kan bieden bij het opstellen van de culturele programmatie. Het takenpakket is zeer breed. Van het pitchen van artiesten, over content creatie tot de uitwerking van het eigenlijke evenement. Dit is een uitgelezen kans om het hele proces te doorlopen. Eigen inbreng en ideeën worden enorm gewaardeerd.


De unieke onafhankelijke werking van CC Meulestede zorgt voor heel veel mogelijkheden. Geen rigide structuur waarbinnen gewerkt moet worden, maar de vrijheid om uit te proberen en te ontwikkelen.

Profiel

Stagiair cultuurmanagement

Aanbod

Het takenpakket is zeer breed. Van het pitchen van artiesten, over content creatie tot de uitwerking van het eigenlijke evenement.

Solliciteren

Mail naar info@ccmeulestede.com of bel naar 0496049185.

Reageren voor: 01/01/2022
Solliciteren

Mail naar info@ccmeulestede.com of bel naar 0496049185.

Reageren voor: 01/01/2022
Categorie
Directie en management
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen