Organisatie

publiq vzw

'Wat valt er in mijn buurt te beleven?' Op die vraag wil publiq vzw een antwoord geven. Mensen en activiteiten verbinden - met stapstenen waar nodig: dat is onze missie. Als specialist in vrijetijdscommunicatie zet publiq in op platformen waar aanbod en publiek elkaar vinden. Al eens gehoord van UiTinVlaanderen, UiTPAS, Vlieg, UiTX en museumPASSmusées? Dat zijn allemaal merken van publiq.

UiTX geeft verrassende ideeën voor concerten, theater, musea … aan jongeren tussen 16 en 26 binnen de grote vrijetijdsagenda van UiTinVlaanderen. Meestal geselecteerd door jongeren zelf. Het is onze missie om cultuur tot bij jongeren te brengen.

Functieomschrijving

publiq zoekt een stagestudent voor het marketing- en communicatieteam van UiTX, een groepje cultuurliefhebbers met een hart voor marketing, mooie dingen en all things digital.

  • Je bent niet alleen aanwezig bij onze maandelijkse brainstorms, je brengt ook zelf verfrissende ideeën aan. Je produceert je eigen short videocontent voor onze Instagram en TikTok.

  • Je bedenkt creatieve videoformats die jongeren aanspreken.

  • Afhankelijk van je goesting en ideeën kan je daarnaast ook aan de slag met social ads, SEO, SEA, rapportage, mediacampagnes …

  • Je creëert vooral voor UiTX, al is het mogelijk dat ook UiTinVlaanderen, Vlieg en museumPASSmusées een beroep doen op je skills.

Profiel

  • Je studeert digitale communicatie, grafische en digitale media, marketing, journalistiek of gelijkwaardig die wilt bijleren op de werkvloer.

  • Je kan video’s produceren en monteren.

  • Je wil jongeren graag inspireren met cultuurtips die bij hen passen.

  • Sociale media hebben geen geheimen voor je.

  • Je werkt zelfstandig aan je taken, maar stemt steeds af met je stagementor en de rest van het team. Je bent bereid om met feedback aan de slag te gaan.

  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit. Je weet dat een idee niets is zonder planning en uitvoering.

Aanbod

Een uitdagende stage die aansluit bij je verwachtingen, ervaring, en goesting. Je wordt begeleid door een ervaren marketing- en communicatieteam in een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert). Zelf hebben we slechts een basiskennis van videoproductie en montage. Wat we jou wel kunnen bieden: een heldere contentstrategie en doordachte inhoudelijke en vormelijke feedback op je werk.

Je krijgt van ons bovendien een warm welkom, persoonlijke begeleiding en veel feedback. Wij leren ook graag bij van jou.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest