Organisatie

publiq vzw

'Wat valt er in mijn buurt te beleven?' Op die vraag wil publiq vzw een antwoord geven. Mensen en activiteiten verbinden - met stapstenen waar nodig: dat is onze missie. Als specialist in vrijetijdscommunicatie zet publiq in op platformen waar aanbod en publiek elkaar vinden. Al eens gehoord van UiTinVlaanderen, UiTPAS, Vlieg, UiTX en museumPASSmusées? Dat zijn allemaal merken van publiq.

Op UiTinVlaanderen.be grasduin je in de grootste cultuur- en vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel. Met artikels, tips, nieuwsbrieven en wedstrijden inspireren we mensen om cultuur en vrije tijd te ontdekken. De labels Vlieg en UiTX geven tips voor respectievelijk families en jongeren.

Functieomschrijving

publiq zoekt een stagiair voor het marketing- en communicatieteam, een groepje cultuurliefhebbers met een hart voor marketing, mooie dingen en all things digital.

  • Je bent niet alleen aanwezig bij onze maandelijkse brainstorms, je brengt ook zelf verfrissende ideeën aan. En produceert je eigen content: listicles met tips, Instagramposts en stories, TikToks…

  • Afhankelijk van jouw goesting en ideeën kan je daarnaast ook aan de slag met social ads, SEO, SEA, rapportage, video, mediacampagnes …

  • Je creëert vooral voor UiTinVlaanderen en UiTX, al is het mogelijk dat ook Vlieg en museumPASSmusées een beroep doen op je skills.

Profiel

Profiel

  • Je bent student digitale communicatie, marketing, journalistiek of gelijkwaardig die wilt bijleren op de werkvloer.

  • Je wil andere mensen graag inspireren met vrijetijdstips die bij hen passen.

  • Sociale media (Facebook, Instagram, TikTok …) hebben geen geheimen voor je.

  • Je hebt oog voor detail: de content die je maakt is helemaal af. En mensen lezen graag wat je (foutloos) schrijft.

  • Je werkt zelfstandig aan je taken, maar stemt steeds af met je stagementor en de rest van het team. Je bent bereid om met feedback aan de slag te gaan.

  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit. Je weet dat een idee niets is zonder planning en uitvoering.

  • Ken je de basics van Adobe Creative Cloud? Vind je je weg in Facebook Business Manager of Google Analytics? Dan heb je een streepje voor.

Aanbod

Een uitdagende stage die aansluit bij je verwachtingen, ervaring, en goesting. Je wordt begeleid door een ervaren marketing- en communicatieteam in een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert).

Je krijgt van ons een warm welkom, persoonlijke begeleiding en veel feedback. Wij leren ook graag bij van jou.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest