Organisatie

WISPER

WISPER organiseert artistieke cursussen (dans, theater, beeldende kunsten, literatuur, muziek en fotografie) voor volwassenen vanaf 18 jaar, van zoekende beginners tot gevorderde amateurkunstenaars.


De cursussen vinden meestal plaats in Antwerpen, Leuven, Gent en ook online. In de zomer organiseren we artistieke vakanties in binnen- en buitenland.

De motor van onze werking is het WISPER-team: een bonte ploeg van 23 medewerkers met een gedeelde drive voor kunsteducatie. WISPER ziet iedereen met een passie voor kunst als een potentiële partner of collega.

Functieomschrijving

Je draait tijdens je stage mee in ons communicatieteam van twee medewerkers en werkt daarbij voornamelijk mee aan onze aanwezigheid op social media. Je werkt mee onze social media strategie uit, creëert visuele content (foto & video) en bent betrokken bij het uitdenken en uitvoeren van digitale campagnes.

Profiel

Je volgde of volgt een opleiding communicatie, marketing, grafische vormgeving, cross media management ...

Aanbod

We bieden je een fijne stageplek waar veel ruimte is voor jouw ideeën en input. Tijdens je stage leer je de werking van onze organisatie kennen en doe je waardevolle praktijkervaring op rond communicatie in de socioculturele sector.

Stageperiode en -duur spreken we samen af i.f.v. jouw studietraject.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen