Profiel

- Je bent student en op zoek naar een stage in ruil voor studiepunten of naar vrijwilligerswerk.
- Je bent feminist. Je hoeft voor ons Simone De Beauvoir niet te kunnen quoten, maar je voelt affiniteit met de missie van Girls go BOOM.
- Je denkt intersectioneel en snapt dat genderongelijkheid niet los te denken is van andere vormen van discriminatie.
- Je hebt een DIY-mentaliteit.
- Je werkt minstens 1 dag in de week in Gent.

Organisatie

Girls go BOOM

Girls go BOOM is een DIY feministisch collectief. Onze missie is om meer vrouwen en personen die buiten het genderbinair systeem vallen op het podium te krijgen. We zijn een grassroots organisatie dat volledig draait op vrijwilligers. Sinds 2019 hebben we een eigen jeugdhuis, het Girls go BOOM Clubhuis in de Brugse Poort in Gent, waar we workshops en activiteiten organiseren voor meisjes, vrouwen en queers. Onze focus ligt op (alternatieve) muziek, maar we werken ook rond literatuur, film, fotografie, enz.

Aanbod

Een stage in een klein team van kick-ass vrouwen met ruimte om je eigen ideeën te realiseren. Het patriarchaat omver werpen betekent soms ook je handen vuil maken, dus verwacht je sowieso aan een gevarieerde stage waar je het ene moment zoomvergaderingen inplant en het andere posters plakt en versterkers sleurt.

Oh, en er is altijd taart.

Functieomschrijving

Er zijn heel veel mogelijkheden bij Girls go BOOM. Je kan stage lopen in volgende richtingen:

- Communicatie en grafisch design
- Jeugdwerk/buurtwerk
- Eventorganisatie
- Onderzoek
- ...

Dit is allemaal nog wat vaag natuurlijk ;-). We leggen dan ook graag je specifieke stage-opdracht vast in overleg met jou, afgestemd op je eigen achtergrond, studies en interesses. Zotte ideeën zijn zeker welkom.

Solliciteren

Mail naar lindsi@girlsgoboom.com. CV kan, maar hoeft niet! Wij willen je vooral graag leren kennen en horen waarom exact je graag stage zou lopen bij Girls go BOOM.

Reageren voor: 30/09/2020
Solliciteren

Mail naar lindsi@girlsgoboom.com. CV kan, maar hoeft niet! Wij willen je vooral graag leren kennen en horen waarom exact je graag stage zou lopen bij Girls go BOOM.

Reageren voor: 30/09/2020
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen